MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Nem sikerült a pontszerzés Békéscsabán!


LABDARÚGÓ NB II

5. FORDULÓ (AUGUSZTUS 26.)

BÉKÉSCSABA-BSS MONOR 2–1 (1–0)

Békéscsabai Kórház utcai Stadion, 750 néző. Vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Szvetnyik Bence)

BÉKÉSCSABA: Rybansky, Zahorán, Mezei (Lustyik), Szatmári, Gránciz, Urbin (Szalai), Király, Babinyecz (Hursán), Viczián, Pilán, Szélpál Vezetőedző: Boér Gábor

BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Fülöp N., Balanescu – Bori, Ficsor (Szabó), Hunya, Szuhodovszki (Szabó D.). Palincsár – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

Gólszerző: Gránicz (1–0) a 21., Palincsár. (1–1) a 62., Szatmári (2–1) a 75. percben

Csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett Békéscsabán, ahol ismét jól játszottak a monori fiúk, de sajnos ezúttal sem sikerült elcsípni legalább az egyik pontot. Igazi pech széria...

A mérkőzés elején higgadtan játszottunk, sőt az első igazi helyzet is csapatunk nevéhez fűződött, de sajnos Sági közeli ziccere kimaradt. Az állás azonban megváltozott a 21. percben, amikor Gránicz saját térfeléről megindulva, végigszlalomozott a monori védők között és remekül lőtte ki a hosszú alsót, esélyt sem adva Bozsónak (1-0). A gól nem zavarta meg a srácokat, sikerült rákapcsolnunk és több helyzetet is kidolgoztunk. A gólszerzéshez Szuhodovszki járt a legközelebb, miután nagyjából 25 méterről lövésre szánta el magát, Rybansky azonban a bal kapufára tolta a lövést. A félidőben így maradt az egy gólos hazai vezetés.

A második játékrész is intenzíven kezdődött, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, a kapusok azonban remekül állták a sarat. Az eredmény nem is változott egészen a 62. percig, amikor Palincsárnak sikerült kapásból kapuba találni Sági beadásából, megszerezve ezzel első bajnoki gólját a Monor színeiben. (1-1) A meccs továbbra is kiegyenlítetten zajlott, de sajnos negyedórával a vége előtt a hazaiak ismét megszerezték a vezetést, miután Szatmári 16 méteres lövése is a jobb alsóban kötött ki. (2-1) A hátralévő időben az eredmény már nem változott, csapatunk ismét nagyot küzdött, jól játszott a tavalyi bronzérmessel szemben, de ezúttal is be kell érnünk a szimpatikus vesztes szerepével.

A javításra szerdán kerülhet majd sor, ugyanis a hétközi fordulóban a rosszul kezdő de merészebb álmokat dédelgető Nyíregyházát látjuk vendégül a III. kerületi stadionban.

Horváth Dávid: - Sajnos a mai napon sem tudtuk megszerezni a vezetést, így futottunk az eredmény után. Nagyon fontos lenne, hogy végre előnyben tudjunk lenni - hiszen eddig azon az egy mérkőzésen, ahol ezt sikerült elérnünk, azt meg is nyertük. Jó lenne már azt mondanom, hogy rossz játékkal megszereztük a három pontot, így viszont meccsek óta élcsapatok ellen játékban egyenrangú partnerek vagyunk, sőt időszakosan dominálunk és helyzeteket is alakítunk ki, de mégis nem fordul úgy a szerencsénk, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót. A befejezéseket agresszívebben, ugyanakkor higgadtabban kell lejátszanunk, hiszen ellenfeleink is könyörtelenül kihasználják a mi hibáinkat ezen a szinten.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Ismételten jó teljesítményt nyújtottunk, egy kis szerencsével könnyedén pontot szerezhettünk volna. Palincsár Martin higgadt befejezése dicséretet érdemel, valamint Ficsor teljesítménye is említésre méltó.

#összefoglaló

246 megtekintés

TÁMOGATÓINK