MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Csákvár - Monor összefoglaló, Ezúttal nem sikerült a pontszerzés!


LABDARÚGÓ NB II

3. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–BSS MONOR 2–1 (2–1) Csákvár, 400 néző. Vezette: Nagy Róbert (Király Zsolt, Punyi Gyula)

AQVITAL FC CSÁKVÁR: Tóth Balázs – Csilus Á., Csonka, Kiprich D., Baranyai (Sejben, a szünetben) – Farkas A., Mészáros D. – Tamás N. (Daróczi, 61.), Molnár Cs. (Dulló, 80.), Deutsch L. – Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István BSS MONOR: Bozsó – Sági (Szabó T., 84.), Karacs, Fülöp N., Balanescu – Bori, Hunya (Balogh M., 67.), Szuhodovszki – Szabó D. (Bayer, a szünetben), Tóth Barna, Tóth Ádám Vezetőedző: Horváth Dávid Gólszerző: Bobál G. (11-esből, 1–0) a 13., Tóth B. (1–1) a 25., Molnár Cs. (2–1) a 30. percben

Ezúttal a két döntetlennel kezdő Csákvár otthonába látogattunk, ahhoz a klubhoz, amely több tehetséges Puskás Akadémiában pallérozódó fiatalnak ad helyet keretében, így egy kifejezetten lendületes ellenfélre, nehéz mérkőzésre számíthattunk, és így is lett.

Gyengén kezdtük a mérkőzést, érthetetlen megilletődöttség és kapkodásból eredő pontatlanság, sok hiba jellemezte játékunkat az első félidőben. A Csákvár tökéletesen kihasználta bizonytalanságunkat, és noha egy véleményes büntetővel, de megérdemelten szerezte meg a vezetést Bobál góljával, már a mérkőzés elején. (1-0) Ezt követően is a Csákvár dominálta a félidőt, de Tóth Barnának immáron harmadik góljával sikerült kiegyenlítenie egy szögletet követően szerencsés körülmények között. (1-1) Sajnos nem tartott sokáig a döntetlen, ugyanis a 30. percben egy szép Molnár szabadrúgásgóllal ismért a hazaiaknál volt az előny. (2-1) Ezzel a találattal pedig az is eldőlt, hogy a félidőben csapatunk 2-1-es hátránnyal vonulhat szünetre.

A második félidőben már sokkal bátrabban játszottunk, sokat tettünk az egyenlítésért. Rendre vezettük a széleken a támadásokat, de a hazaiak védelme jól állta a sarat, és annak ellenére hogy gyakorlatilag folyamatos nyomás alá helyeztük az ellenfelet, nem hibáztak, nálunk pedig ma nem volt olyan játékos, aki egyéni megmozdulásával akár egy pontot is megmentett volna.

Összességében elmondható, hogy a mai első félidei csalódást keltő játék miatt szenvedtünk vereséget, hiába próbálkoztak a srácok becsülettel a második játékrészben az egy pont megmentéséért, ez most nem sikerült. Jól látható, hogy az idei NB II-ben az ilyen dekoncentrált periódusok nem férnek bele, mint ami az első félidőben jellemezte a csapatunkat.

Javítási lehetőség jövő héten az egyik bajnokesélyes ellen a Győr ellen, immáron Óbudán!

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – Az első félidőben gyakorlatilag meccsen kívül voltunk, a szünet után hiába tettünk meg mindent a fordításért, ez még a pontszerzéshez is kevésnek bizonyult.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!

Jók: Fülöp Noelt és Karacs Dánielt ismét ki lehet emelni a védelem tengelyében, valamint Tóth Barna már megszokott küzdeni tudásáért, de főleg sorozatbeli harmadik gólja (!) miatt jár a dicséret.

#összefoglaló

203 megtekintés

TÁMOGATÓINK