MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Megvan az első győzelem! Köszönjük a szurkolást és a remek hangulatot!


LABDARÚGÓ NB II

2. FORDULÓ

BSS MONOR-BFC SIÓFOK 2-0 (2-0)

Hévízi úti Stadion, 400 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Hofbauer Roland, Berényi Ákos)

BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Fülöp N., Balanescu – Bori, Hunya – Szabó D., Szuhodovszki (Bayer – 62.p.), Tóth Á. (Szabó T. – 89.p.) – Tóth B. (Balogh M. – 69.p.). Vezetőedző: Horváth Dávid.

BFC SIÓFOK: Molnár P. – Kiss B., Fehér Zs., Lorentz, Nemes (Szilágyi P. – 46.p.) – Gál, Csilus (Petneházi – 46.p.) – Nagy D., Bolla, Medgyes (Horváth A. – 71.p.) – Elek B. Vezetőedző: Varga Attila.

Gólszerző: Tóth Barna (1–0) 24. perc Tóth Á. S. (2–0) 38. perc

Nagyszerű futballhangulat fogadta csapatunkat első "hazai" NB II-es bajnoki mérkőzésünkön, a minden igényt kielégítő III. Kerületi Stadionban, de sajnos nem Monoron. Csapatunk pedig mindent megtett azért, hogy győzelemmel hálálja meg a monori közönségnek a szurkolást. Nem is lehetett más az eredmény mint monori győzelem!

Szép volt fiúk, megvan az első! Megérdemelte a csapat, megérdemelte a mellettünk kitartó közönség.

Jól kezdtük a mérkőzést. Az első percekben többször is a Siófok kapuja elé kerültünk gyors támadásainkkal, de a vezető találat "csak" a 24. percben született meg. Szabó Dominik harcolt ki szabadrúgást egy szép támadást követően, amit Bori nagyszerűen centerezett és Tóth Ádám fejelt a kapura. A labdát végül Tóth Barna sodorta be közvetlenül közelről. (1-0). Tóth Ádámnak sem kellett sokat várnia azonban első NB II-es találatára, mindössze 12 perccel később egy szögletnél kapásból juttatta a hálóba a labdát, miután kihasználta a siófoki kapus bizonytalankodáságát. (2-0) Az első félidőben két pontrúgásból, de teljesen megérdemelten szereztünk két gólos előnyt.

A második félidőben is taktikusan játszottunk, stabilan tartottuk a vezetésünket Karacs és Fülöp vezérletével. A Siófoknak átadtuk a területet, akik csak meddő mezőnyfölényig, de gólig nem jutottak, így kapott gól nélkül hoztuk le első óbudai bajnoki mérkőzésünket.

Nagyszerű győzelem, szervezett, stabil játékkal. Stábunk tökéletesen felkészítette a csapatot, így győzelmünk teljesen megérdemelt. Köszönjük a szépszámú hazai közönségnek a támogatást, szurkolást!

Szép volt fiúk, szép volt Monor!

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: - Nagy ünnep ez a monori labdarúgás életében, hiszen 15 év után örülhettünk újra másodosztályú győzelemnek! Az első játékrészben nagy fegyelemmel és figyelemmel játszottunk, valamint támadásainkban is benne volt a veszély. Két gólos előnyünknél a tervezettnél jobban beszorultunk, de ez a Siófoknak is köszönhető, amely nagy nyomást helyezett ránk. Ez is csak növeli annak az értékét, hogy kapott gól nélkül nyertük meg a találkozót. Hosszú a bajnokság, de fontos volt, hogy minél hamarabb megszerezzük az első győzelmünket.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Karacs Dániel és Fülöp Noel is magabiztos, jó teljesítményt nyújtott. Bori Gábor igazi vezér volt, Szabó Dominik is agilisen futballozott. A mezőny egyik legjobbja Tóth Ádám volt aki gólt és gólpasszt is jegyzett és mezőnyben is sokat tett a győzelemért.

#összefoglaló #NBII

332 megtekintés

TÁMOGATÓINK