MONORLADARUGAS.HU - Minden jog fenntartva 

TÁMOGATÓINK

monormed.png
Keresés

Fájdalmas vereség a bajnokesélyes otthonában!


LABDARÚGÓ NB II

1. FORDULÓ (JÚLIUS 29.)

VASAS–BSS MONOR 2–1 (1–1)

Szusza Ferenc Stadion, 1150 néző. Vezette: Csonka Bence (Medovarszki János, Horváth Zoltán)

VASAS: Bese Balázs – Szilágyi Z. (Szatmári L., a szünetben), Vaskó, Szokol, Rokszin – Hinora, Egerszegi – Murka, Birtalan B. (Bévárdi, 78.), Hrepka – Ádám M. (Barczi, a szünetben). Vezetőedző: Kis Károly

BSS MONOR: Bozsó – Sági, Karacs, Fülöp N., Pintér D. – Bori, Hunya (Tóth Á., 92.) – Szabó B. (Haragos, 78.), Szuhodovszki, Balogh M. (Ficsor, 82.) – Tóth B. Vezetőedző: Horváth Dávid

Gólszerző: Hinora (1–0) a 12., Tóth B. (1–1) a 32., Hinora (2–1) a 89. percben

A másodosztály első fordulója komoly erőpróba elé állította feljutó bajnokcsapatunkat, hiszen immáron a Merkantil Bank Liga NBII-ben kellett bizonyítani az óriási hagyományokkal bíró, bajnokesélyes Vasas csapata ellen.

A mérkőzés elején látszott, hogy csapatunknak szoknia kell még az NB II hangulatát, ritmusát, ugyanis olyan hibák is csúsztak játékunkba, amelyek nem voltak jellemzők csapatunkra a tavalyi szezonban.. A Vasas ezt ki is használta és megszerezte a vezetést Hinora jóvoltából, miután egy Vasas szögletet követően elé került a labda, ő pedig fantasztikusan kilőtte a bal felső sarkot, jó huszonötről. (1-0) Ezt követően teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Vasasnak, több veszélyes támadást vezettünk, és teljesen megérdemelten egyenlítettünk egy remek egyéni alakítást követően: Tóth Barna egy bedobást követően a kapu felé fordult és nagyjából harminc méterről óriási gólt ragasztott Bese kapujába. (1-1)

A második félidőt is jól kezdtük, több alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést, de Pintér és Sági megmozdulását követően is centik választottak el bennünket a vezetéstől. Érezhető volt, hogy a mérkőzés ritmusa egészen más a tavaly megszokottakhoz képest, így a fáradtság jelei jelentkeztek. A Vasasnak sem volt sok lehetősége, a vége felé azonban rákapcsoltak és beszorítottak minket a saját térfelünkre. Noha hősiesen küzdöttünk, az utolsó percekben Hinora megszerezte második gólját, miután egy labdaszerzést követően gyors támadást vittek végig, a Vasas játékosa pedig Bozsóval találta szembe magát, és nem is hibázott. (2-1) Még ezt követően is egyenlíthettünk volna, Bori a kapufát is eltalálta, de az eredmény már nem változott.

Horváth Dávid vezetőedzői értékelése: – Újonc csapatként a tanulási folyamat kezdetén járunk, az első lépést meg is tettük, hogy átesett több játékos is a profi labdarúgás tűzkeresztségén. Rossz érzés a hajrában kapott góllal veszíteni, játékosaim teljesítménye azonban biztató a jövőre nézve. Meccsről-meccsre jön a rutin és a higgadtság és így minimalizálni tudjuk majd az emiatt elkövetett hibákat is.

Összességében: szervezett, stílusos és lendületes játékot nyújtottunk méltó és egyenrangú ellenfelei voltunk a rutinos Vasasnak, de sajnos ez most erre volt elég. Nincs idő keseregni, hiszen a következő héten már a Siófok csapata ellen bizonyíthatunk.

Zengjen zúgjon Hajrá Monor!!!

Jók: Tóth Barna a mezőny egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, két szélső védőnk Sági és Pintér lendületesen, veszélyesen játszott, Szuhodovszki is sokat dolgozott.

Köszönjük Szurkolóinknak, hogy velünk tartottak és buzdították a csapatot!

#összefoglaló

565 megtekintés

TÁMOGATÓINK