Vereséggel zártuk a bajnokságot

Felnőtt labdarúgó együttesünk az NBIII. Dél-Keleti csoport 30. fordulójának alkalmával a Budapest Honvéd MFA II. csapatával mérkőzött meg. A mérkőzés nem indult jól számunkra, az első percben vezetést szerzett a kispesti csapat. A mérkőzés iramát felvéve, a kapott gól ellenére hamar visszajött a mérkőzésbe együttesünk, majd a 28. percben egy szögletet követően Szabó Bence volt eredményes. A félidőig ez a két gól esett az összecsapáson, így 1-1-es döntetlennel vonultak öltözőbe a csapatok. A második félidőben mindkét együttesnek voltak lehetőségei, de a hazaiak sáfárkodtak jobban a helyzeteikkel. Előbb az 54. percben, majd a 81. percben szerzett gólt a Honvéd tartalékcsapata. Végeredmény: Budapest Honvéd MFA II. – Monor SE 3-1(1-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/30/1839667.html

Halgas István értékelése a követlező linken érhető el: https://www.mixcloud.com/radiodabas/sporthetfo-0527/ (Halgas István 03:10 perctől)

A 2023/2024-es szezont együttesünk az NBIII. Dél-Keleti csoport 8. helyén zárta. Hamarosan jelentkezünk az évértékelő nyilatkozatokkal. Köszönjük szurkolóinknak egész éves kitartó támogatását! Hajrá Monor!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük