Hazai pályán győztük le a Kecskemét NBIII-as csapatát

Felnőtt együttesünk az NBIII. dél-keleti csoport 27. fordulójának alkalmával a Kecskeméti TE II. csapatát látta vendégül. Aktuális ellenfelünk ellen magabiztosan kezdett csapatunk és már a 3. percben sikerült Papp György találatával vezetést szereznünk. Bár számos lehetőség lett volna az előny növelésére gól nem született, valamint az ellentámadásait sem tudta pontosan befejezni a vendég csapat, így egy gólos előnnyel mehettek a szünetre a csapatok. A vendégek küzdöttek becsülettel, de nem sikerült betalálniuk Bozsó kapujába. Úgy tűnt sokáig, hogy csapatunk sem tudja kétgólosra növelni előnyét és ezzel lezárni a találkozót, majd a csereként beálló, saját nevelésű játékosunk a második félidő végén betalált, ezzel beállítva a végeredményt. Szabó Csaba első találatát szerezte felnőtt bajnoki mérkőzésen. Végeredmény: Monor SE – Kecskeméti TE II. 2-0(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/27/1839648.html

Halgas István értékelése a Dabas Rádió Sporthétfő aktuális adásában hallgatható vissza a következő linken keresztül: https://www.mixcloud.com/radiodabas/sporthetfo_0506/ (Halgas István 19:05 perctől)

A mérkőzés félidejében illusztris társaság gyülekezett a pálya szélén, egyesületünk meghívásának eleget téve ellátogatott a mérkőzésre a 40 évvel ezelőtti bajnokcsapat. Egyesületünk vezetői oklevéllel díjazták a megjelent volt monori játékosokat és stábtagokat. A bajnoki mérkőzés szünetében sikerült egy csapatfotót készíteni az aktuális csapat és a jubileumi alkalomból összeállt csapattal karöltve. Köszönjük, hogy megjelentek, várjuk őket máskor is és jó egészséget kívánunk nekik!

Felnőtt együttesünk soron következő bajnoki mérkőzése idegenben kerül megrendezésre a Füzesgyarmati SK csapata ellen. A mérkőzés 05.12 vasárnap 17:00-kor kezdődik. Hajrá Monor!