Megvan az első tavaszi győzelmünk

Felnőtt labdarúgó együttesünk az NBIII. Dél-Keleti csoport 20. fordulójának alkalmával a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapatát látta vendégül a Balassi Bálint utcai Stadionban. A tavaszi szezon harmadik mérkőzését jól kezdte együttesünk, több veszélyes támadást is vezetett csapatunk. Negyedóra elteltével Farkas Ádám ívelt be egy szabadrúgást, melyet a vendég kapus kiütött, de Juhász Zsombor jól reagált és a hálóba juttatta a labdát. Bő 10 perccel később Majzik Adrián szögletét Kocsis Kristóf váltotta gólra. A félidőben így 2-0-ás állásnál vonulhattak öltözőbe a csapatok. A térfélcserét követően már kevesebb helyzetet sikerült kialakítani az ellenfél kapuja előtt. A szegedi csapat a második félidő közepén szépített, de további találat nem született a mérkőzésen. Végeredmény: Monor SE – Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 2-1(2-0)

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/20/1839586.html

Halgas István értékelése: “Első félidőben a rúgott góljainkig megfelelő dolgokat végeztünk, jó pozíciókban vettünk fel labdákat és dinamikusan közlekedtünk a pályán, majd a két rúgott gólunk után visszavettünk a tempóból. Második félidő a két gólos előnyünk ellenére minket zavart meg, kapkodó és zavart volt a játékunk, labdás fázisban kevés volt a megfelelő intenzitású támogató mozgás és sok egyéni technikai hibát vétettünk. Labda nélküli fázisban jól zártuk el az ellenfelünk elől a területeket, csak kavarodásokból tudtak veszélyt jelenteni, picit megnehezítettük a saját dolgunkat, de sikerült itthon tartanunk a 3 pontot és ez most a lelki állapotunknak nagyon kellett.”

Következő bajnoki mérkőzésünkre 03.24-én kerül sor 14:00-kor. Felnőtt csapatunk a Körösladányi MSK együttesével mérkőzik meg idegenben.

Hajrá Monor!