Új igazolásaink rövid bemutatkozása

Az átigazolási szezon zárultával szeretnénk összegezni a téli szünetben történt változásokat.

Érkezett: Csontos Krisztián, Markó Ádám, Papp György (valamennyien Ceglédi VSE), Ivády Péter (Vasas Akadémia), Fekete András (Kecskeméti LC).

Távozott: Hulicsár Máté (Békéscsaba Előre), Knolmár Milán (METON FC Dabas), Kávai Dominik (Pestszentimrei SK), Kovács Dominik (Schattendorf, Ausztria), Rajnai György (Vecsési FC), Erdélyi Botond (befejezte a pályafutását), illetve a következő félévet biztosan a Pilisi LK színeiben tölti Bálint Dominik, Kurucz Bálint és Juhász Zétény.

Érkező játékosainkhoz feltettünk négy kérdést, melyet alább olvashatnak:

  1. Honnan érkeztél? Mesélj egy kicsit a pályafutásodról!
  2. Milyen poszton játszol, hol érzed magad a legjobban a pályán?
  3. Mik az első benyomások a csapatról?
  4. Milyen céljaid vannak az elkövetkező félévre vonatkozóan?
Markó Ádám

1.: “Felnőtt pályafutásom Kiskőrösön indult, 3,5 szezont fociztam ott megye 1-ben, majd a Győri ETO NBII-es csapatához kerültem. 2011-ben igazoltam az akkor NBII-es Ceglédhez ahol 5,5 szezonon keresztül fociztam. Majd Tiszakécske 1,5 szezon és KTE 1 év után visszaigazoltam Ceglédre, ahol újabb 4,5 szezon következett, ezek után igazoltam Monorra.”

2.: “Középpályás vagyok, akár támadó, akár védekező, mindegyiken otthonosan mozgok.”

3.: “Kellemes meglepetés ért. Csapattársak közvetlenek, segítőkészek és eredmény centrikusak, még edzésen is a maximumra és a győzelemre törekszenek, ami elengedhetetlen a jó szerepléshez.”

4.: “Meghatározó játékossá válni, és minél jobb helyezést elérni, a lehető legtöbb meccset megnyerve.”

Papp György

1.: “Cegléden voltam legutóbb, előtte Dabason, RKSK-ban, REAC-ban játszottam. Utánpótlásban a Ferencvárosban, valamint a REAC-ban nevelkedtem, utóbbinál kerültem fel a felnőtt csapatba.”

2.: “Center, illetve szélső támadó poszton érzem magam a legjobban.”

3.: “Úgy érzem nagyon jó közegbe kerültem, a keretet jó játékosok alkotják, sok a fiatal, helyi játékos, pár rutinossal kiegészítve, hiszem, hogy ez a fiatalos akarat és lendület kitart a szezon végéig.”

4.: “A Monor egy támadó focit játszó csapat. Szeretném, ha csapat szinten hatékonyan és eredményesen játszanánk, egyénileg pedig jó játékkal, gólokkal és gólpasszokkal támogatnám a csapatot.”

Fekete András

1.: “A Kecskeméti LC csapatából érkeztem, ahol rendkívül jó közösségben sikerült a felnőtt fociban bemutatkoznom.”

2.: “Kedvenc posztom a szélső támadó, illetve a center.”

3.: “Amikor megérkeztem a csapat rendkívül befogadó volt, sok játékossal sikerült rögtön megtalálnom a közös hangot.”

4.: “Az előttem álló időszakban arra törekszem, hogy minél hamarabb beépüljek a csapatba, fejlődjek és segítségére tudjak lenni a Monor SE együttesének.”

Ivády Péter

1.: “2012-ben kezdtem el focizni a Maglód TC-ben, majd 2017 nyarán kerültem a Monorhoz, ahol 3 és fél évet töltöttem el, innen kerültem el a Vasasba 2021 telén, itt 3 évig voltam, innen jöttem vissza Monorra.”

2.: “Középpályán érzem magam a legjobban.A védekező és támadó középpályás szerepet is egyaránt szeretem.”

3.: “A csapattársak befogadóak velem és szerintem ez egy nagyon szimpatikus csapat.”

4.: “Minél több játéklehetőség és az új környezet megszokása a célom ebben a félévben.”

Csontos Krisztián

1.: “Pályafutásom során több különböző csapatban játszottam. Első lépéseimet az UTE csapatában tettem meg, ahol több mint 10 évet töltöttem el. Ezt követően rövid időre a Ferencvárosi TC-hez igazoltam, ahol másfél évig játszottam. Ezután visszatértem az UTE-hez, majd átigazoltam a Győri ETO FC-hez. Végül az MTK Budapest csapatában töltöttem még másfél évet. Monorra a Ceglédi VSE együttesétől érkezem.

2.: “Pályafutásom során többféle poszton játszottam, de az utóbbi két évben a bal hátvéd pozícióban találtam meg leginkább a helyemet. Ez az az a poszt, ahol a legjobban érzem magam és ahol a legtöbb lehetőségem van kibontakozni.

3.: “Először is, szeretném kiemelni, hogy rendkívül pozitív az első benyomásom a csapattal kapcsolatban. Teljesen befogadók és segítőkészek voltak, ami nagyon fontos számomra. Az új környezetbe való beilleszkedés gyors és könnyed volt, mivel mindenki nagyon barátságos és támogató volt. Nagyon örülök, hogy lehetőségem van részt venni ebben a csapatban és alig várom, hogy együtt dolgozhassunk a közös célok elérése érdekében.”

4.: “Elsődlegesen szeretném, hogy a csapat minél jobb teljesítményt nyújtson a bajnokságban és ideális esetben elérjük a 3. helyet a szezon végén, ami komoly kihívás elé állít minket, de hiszek abban, hogy képesek vagyunk rá. Emellett személyes szinten az a célom, hogy minél többel tudjak hozzájárulni a csapat sikeréhez és minél többet fejlődjek azáltal, hogy részt veszek az edzéseken és a mérkőzéseken.”