Átigazolási hírek, aktualitások

Felnőtt együttesünk a héten már csapatedzésekkel készült a 2023/2024-es szezon tavaszi folytatására. A hétvégén még nem játszik felkészülési mérkőzést Halgas István együttese. A vezetőség előzetesen nem tervezett nagy változásokat a keretben, azonban az élet néha közbe szól, ezáltal szeretnénk tájékoztatást adni néhány játékosunkról.

A továbbiakban nem folytatja együttesünkben Kávai Dominik, illetve Rajnai György. Mindketten nyáron érkeztek Monorra, előbbi az RKSK, utóbbi az UTE U19-es együttesétől érkezett. A két fiatal játékos egyaránt több játéklehetőség reményében távozik klubunktól.

Távozik klubunktól Kovács Dominik is, aki magánéleti változások okán döntött a távozás mellett. A 25 éves középpályás másfél éve érkezett hozzánk Ausztriából és 44 tétmérkőzésen szerepelt együttesünk színeiben.

Befejezi pályafutását Erdélyi Botond. Boti Monoron kezdte karrierjét, majd a Budapest Honvéd Akadémiáját végigjárva több NBII-es együttesen keresztül vezetett az útja ismét vissza Monorra. A fiatal játékos civil munkáját és tanulmányait a továbbiakban nem tudja összeegyeztetni labdarúgással.

Mindegyikőjüknek köszönjük az együttesért végzett munkáját! Minden jót kívánunk számukra a pályán, illetve a pályán kívül is!

A távozók pótlására folyamatosan zajlanak az egyeztetések, amint konkrét megállapodás születik, értesítjük szurkolóinkat.

Együttesünk a jövőhéten tovább folytatja a felkészülést a harmadosztályú bajnokság tavaszi fordulóira. Jövőhét szombaton az UTE II. együttese ellen lép pályára idegenben felkészülési mérkőzésen Halgas István csapata. A mérkőzés időpontja: 2024.01.27 szombat 11:00. Hajrá Monor!