Nem sikerült győzelemmel zárni a 2023-as évet

Halgas István együttese az NBIII. Dél-Keleti csoport 17. fordulójának alkalmával a BKV Előre csapata ellen lépett pályára a BKV pályaválasztása mellett. Vezetőedzőnk nem volt könnyű helyzetben ami keret kialakítását illeti, a sérültek mellett több kulcsjátékosára nem számíthatott eltiltás okán, illetve betegséggel küzdő kulcsjátékosa is akadt. A mérkőzés 16. percében a hazaiak egy szabadrúgást követően voltak eredményesek. A félidőben több helyzet is akadt mindkét oldalon, bár együttesünknél többet volt a labda, de ez góllal nem párosult, így egygólos hazai előnnyel mentek az öltözőbe a csapatok. A második játékrészben két találat született, sajnos mindkettő hazai oldalon. Az 54. percben, majd tíz perccel később szerezett gólt a házigazda csapat. A mi részünkről kiemelhető fontos pillanat, hogy ismét bemutatkozhatott a felnőttek között saját nevelésű játékosunk. A 2006-os születésű Bálint Dominik az 58. percben lépett pályára és agilisen, bátran futballozott a harmadosztályú felnőtt mezőnyben. Végeredmény: BKV Előre – Monor SE 3-0(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/17/1839563.html

Halgas István értékelése: “Lezártuk a 2023-as évet, sajnos az utolsó meccsünk, nem úgy sikerült ahogyan szerettük volna. BKV elleni játékoskeretünk nagyon rövid volt és a tapasztaltabb játékosok száma sem volt ideális, ennek ellenére biztatóan kezdtük a meccset, volt lehetőségünk a gólszerzésre és a labdabirtoklásunk is kimondottan jó volt. A második félidő szervezetlenné vált, nem voltunk elég türelmesek. Járatnunk kellett volna a labdát és keresni a lehetőséget, hogy be tudjuk játszani az ellenfél védővonala mögé a labdát, de mindenki kapkodott és elszórtunk labdákat, amiket az ellenfelünk ki is használt. Ez a mérkőzés megmutatta azt, hogy a fiatal és a rutinosabb játékosok egyensúlyát fent kell tartani és ez fejlesztőbb hatású a kevesebb tapasztalattal rendelkező játékosoknak is. A stáb nevében szeretnénk köszönetet mondani minden játékosunknak a féléves(éves) munkájukhoz, illetve a szurkolóinknak, akik hétről hétre kilátogatnak és biztatják ezt a fiatal csapatot. Ezúton kívánunk a klub nevében mielőbbi gyors felépülést Varga Károlynak! Hajrá Karcsi, hajrá Monor!”

Felnőtt együttesünk a bajnokság lebonyolítása értelmében most hosszabb pihenőre megy. Felkészülési mérkőzésekről, egyéb információkról természetesen értesítjük felületeinken kedves szurkolóinkat. Hajrá Monor!