Ismét győzött együttesünk, ezúttal Martfű csapata ellen

Felnőtt együttesünk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 14. fordulójában a Martfűi LSE csapatához látogatott idegenbe. A mérkőzés helyszínéül szolgáló Martfűi Sporttelep gyepszőnyege a komoly mennyiségű csapadéktól nem volt kifejezetten jó állapotban, de a játékvezetés nem látta okát annak, hogy ne lehessen megrendezni a találkozót. Halgas István 5 saját nevelésű játékossal a kezdőben (8 a keretben) küldte fel csapatát aktuális bajnoki mérkőzésére. A találkozót együttesünk kezdte jobban, már a mérkőzés 4. percében előnyhöz jutott csapatunk, Rácz Milán volt eredményes egy beadást követően. A 23. percben Kovács Dominik duplázta meg előnyünket, remek ütemben érkezett a kapu elé és fejjel volt eredményes. Még a félidő vége előtt, a 39. percben ismét saját nevelésű játékosunk Rácz Milán vállalt főszerepet, megelőzte védőjét és közelről lőtte a kapuba a jobb oldalról érkező labdát. A félidőben 3 gólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe játékosaink. A második félidőből 8 perc telt el amikor szépíteni tudtak a hazaiak. Egy gól született még a mérkőzésen, Kovács Dominik talált ismételten a kapuba a 84. percben, ezzel beállítva a végeredményt.

Martfűi LSE – Monor SE 1-4(0-3) Gsz: Rácz Milán 2, Kovács Dominik 2.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/14/1839543.html

Halgas István értékelése: “Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni a martfűi vezetőknek a mérkőzés utáni vendéglátást! Nehéz mérkőzésre számítottunk a nem igazán ideális időjárási és pályakörülmények miatt. Ennek ellenére a maximumot hozták ki a mérkőzésből a srácok, jól alkalmazkodtak a pálya talajához és jó döntéseket hoztak labdával és labda nélkül is. Első félidő nagyon jól sikerült, jól futottunk be a védővonal mögé és megfelelő pozíciókat foglaltunk el a boxon belül,amiből 3 gólt sikerült is szereznünk és még ezen kívül is voltak nagy lehetőségeink. Második félidő gyengébbre sikeredett, volt egy nehezebb periódusunk, de kijöttünk belőle és le tudtuk zárni a mérkőzést. Győzelmünket személy szerint én egy kedves családtagomnak ajánlanám, aki most kórházban van és egy nagy csatát vív, ezúton is mihamarabbi felépülést kívánok Neki!”

Együttesünk soron következő bajnoki mérkőzésére hazai pályán kerül sor, a Budapest Honvéd MFA II. csapata érkezik a Balassi Bálint utcai Stadionba. A mérkőzés időpontja: 2023.11.12 vasárnap 13:00. Hajrá Monor!