Itthon tartotta a három pontot együttesünk!

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 13. fordulójában a Füzesgyarmati SK együttesét látta vendégül. A mérkőzésen először kapott szerepet kezdőként saját nevelésű játékosunk Szabó Csaba. Halgas István együttese kezdte jobban a mérkőzést, a 18. percben a szintén Monor SE nevelés, Puskás Norbert talált a kapuba. A következő találatig sem kellett túl sokat várni, Hulicsár Máté szerezte meg hatodik találatát a bajnokságban. Több gól a szünetig nem született, így 2-0-ás állásnál vonultak öltözőbe a csapatok. A mérkőzés 58. percében Horváth László növelte háromra az előnyünket. Gyorsan jött a válasz az 59. percben szépített a vendégcsapat. Bár több helyzete is volt még a mérkőzésen Halgas István csapatának több gólt nem láthattak a mérkőzésre kilátogatók. Végeredmény: Monor SE – Füzesgyarmati SK 3-1(2-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/13/1839531.html

Halgas István értékelése: “Szükségünk volt erre a győzelemre a rossz sorozatunk után! Meccs színvonala nagyon alacsony volt, sokszor csináltunk butaságokat, úgy hogy már meg volt a megfelelő előnyünk, ezeket a hét elején átbeszéljük és utána készülünk a következő mérkőzésünkre!”

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával idegenben lép pályára együttesünk a Martfűi LSE csapata ellen. A mérkőzés időpontja: 2023.11.05 vasárnap 13:00.

Hajrá Monor!