Kellemetlen vereség Kecskeméten

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 12. fordulójában a Kecskeméti TE II. együtteséhez látogatott. A mérkőzés az SC-Hírös-ÉP otthonául szolgáló Műkertvárosi Sportcentrumban került megrendezésre. A vasárnap délelőtti mérkőzésen több NBI-ben szereplő KTE játékos pályára lépett aktuális ellenfelünk színeiben, így nem volt egyszerű dolga csapatunknak. A mérkőzés 6. percében megszerezte a vezetést a hazai csapat. A 28. percben megduplázta előnyét a Bács-Kiskun vármegyei csapat. Két perccel később a játékvezető piros lappal szankcionálta Majzik Adriánt, így emberhátrányba került Halgas István együttese. A félidőben 2-0-át mutatott az eredményjelző. A második félidőből tíz perc telt el amikor ismét gólt szerzett a Kecskemét, majd az 59. percben a negyedik találatnak örülhettek a hazaiak. A 82 percben Horváth László gólja már csak a szépítésre volt elég. A végeredmény: Kecskeméti TE II. – Monor SE 4-1(2-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/12/1839528.html

Halgas István értékelése: “Ezt elrontottuk! Csalódottak vagyunk, azt gondolom nem ezt érdemeljük, mert hetek óta jól dolgozunk. Fontos feladatunk lesz a jövőben, hogy a boxon belüli védekezésünket javítsuk, illetve jobban támadjuk az ellenfél védő vonalát. Fiatal csapat vagyunk és sok játékosnak tapasztalatra van szüksége a tanuláshoz és ebben a felnőtt edzések és a meccsek segítségükre lesznek. Nehéz türelmesnek lenni, de ez csak így működhet, meg kell tanulnunk a mérkőzésen kialakult helyzeteket kezelni, ezek olykor könnyűek és van, hogy szenvedni kell, de mindig a lábunkon kell állni!  Ez egy olyan csapat, akivel lehet haladni és jó velük dolgozni, ezért továbbra is bizakodva várjuk a következő edzésnapot. Javítani fogunk!”

Soron következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával hazai pályán fogadjuk a Füzesgyarmati SK együttesét. A mérkőzés időpontja: 10.29 vasárnap 13:00.

Hajrá Monor!