Az utolsó pillanatban veszítettünk a Pénzügyőr ellen

Az NBIII. Dél-Keleti csoport 10. fordulójának kiírásában a Pénzügyőr SE csapata látogatott a Balassi Bálint utcai Stadionba. A mérkőzés 1. percében már vezetéshez jutott Halgas István együttese, egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Farkas Ádám ívelt Juhász Zsombor felé, aki fejjel volt eredményes. Negyedórával később ugyancsak egy fejes gól született, de a mi kapunkba, amivel kiegyenlített a Pénzügyőr együttese. A félidőig nem született több találat, így döntetlen állásnál vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrész sokáig úgy nézett ki, hogy eldöntetlen marad, de a mérkőzés 94. percében gólt szerzett ellenfelünk, amire már nem maradt idő válaszolni. Végeredmény: Monor SE – Pénzügyőr SE 1-2(1-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/10/1839512.html

Halgas István értékelése: “Bosszantó mérkőzésen vagyunk túl! Véleményem szerint minimum egy x-re rászolgáltunk volna, még annak ellenére is ezt mondom, hogy a játékunk most nem volt megfelelő, illetve 1-2 j.v. ítélet. Több gyengébb teljesítmény volt és azokat a dinamikai dolgokat amiket az előző meccseken rendre megcsinált a csapat, azok most elmaradtak. Meg kell tanulniuk és érteniük a játékosoknak, hogy ezek a dolgok nem csak néhány meccsre szólnak, hanem ezek olyan automatizmusok és football törvényszerűségek amiket mindig alkalmazniuk kell. Munka folytatódik tovább!”

Soron következő bajnoki mérkőzésünkön a Szolnoki MÁV FC látja vendégül felnőtt labdarúgó csapatunkat. A mérkőzés időpontja: 2023.10.15 vasárnap 15:00.

Hajrá Monor!