Értékes három pontot gyűjtött be együttesünk

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII Dél-keleti csoportjának 8. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC együttesét látta vendégül. Halgas István ezúttal keretében tudhatta több játékosunkat is, akik az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódtak. A Csongrád-Csanád Vármegyei alakulat a tabella élmezőnyébe tartozik, így nem számított könnyű találkozóra vezetőedzőnk. Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, a 16. percben Farkas Ádám ívelt Hulicsár Máté elé, aki megverte védőjét és a hosszú sarokba tekerte a labdát, amivel megszerezte a vezetést csapatunk részére. A félidő vége előtt két perccel a vendégek juttattak egy labdát védőink mögé, majd Guth Ádám egyenlített, így 1-1-es állásnál vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A mérkőzés 55. percében Horváth László passzolt Farkas Ádám elé, aki nem hibázott, ismét vezetett csapatunk. További találatok nem születettek a mérkőzésen, így értékes három pontot szerzett Halgas István együttese egy komoly játékerőt képviselő csapat ellen. Monor SE – Hódmezővásárhelyi FC 2-1 (1-1) Gsz: Hulicsár Máté, Farkas Ádám

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/8/1839495.html

Halgas István értékelése: “Nagyon elégedettek lehetünk a látotakkal, mert az egész csapat megfelelően dolgozott és jól reagált a mérkőzésen folyó dolgokra. Első félidő kifejezetten jó szint volt a mi részünkről, labdabirtoklásunk, a támogató játékunk, illetve a labda elleni játékunk is nagyon jó minőséget képviselt. Sikerült vezetést szereznünk és voltak még lehetőségeink a gólszerzésre, de ezek elmaradtak, volt egy-két könnyelműbb dolgunk ami után nagyot kellett küzdenünk, hogy blokkolni tudjuk az ellenfél támadását, de megoldottuk. Kapott gólunk picit lehozta az önbizalmunkat, de gyorsan jött a szünet és rendezni tudtunk pár dolgot. Második félidőben kiegyenlítettebb volt a játék, de a srácokban megvolt a megfelelő hit és elszántság, hogy ezt a meccset a javunkra tudjuk fordítani és ez így is lett. Örömteli, hogy néhány nagyobb egóval rendelkező játékosunk is alárendeli az önös érdekeket a csapat sikerei érdekében és ezt nagyon meg kell becsülni, mert ez egy nagyon pozitív dolog. Örülnünk kell most, de keddtől dolgoznunk kell tovább.”

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Ceglédi VSE csapata látja vendégül együttesünket. A mérkőzés időpontja: 2023.10.01 vasárnap 15:00.

Hajrá Monor!