Kilenc gólos meccsen gyűjtöttük be a három pontot

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII Dél-Keleti csoportjának 7. fordulójában hazai pályán fogadta a Vasas FC II. együttesét. Az előzetesen kiírt sorsolás alapján idegenbe utazott volna együttesünk, de az ellenfél kérésére pályaválasztói jogot cserélt a két egyesület. Halgas István csapata egyértelműen jobban kezdte a mérkőzést, Horváth László révén már a 12. percben megszereztük a vezetést. Nyolc perccel később fiatal játékosunk Rácz Milán volt eredményes. Hamar jött a válasz, a 23. percben szépítettek a vendégek. Az első félidőben egy találat született még, Juhász Zsombor volt eredményes. A félidőben 3-1-es állást mutatott az eredményjelző. A második félidőben sem kellett sokat várni a gólra, Horváth László szerezte meg a második gólját a mérkőzésen az 59. percben. Négy perccel később Farkas Ádám szerezte meg együttesünk ötödik találatát. 5-1-es állásnál nem sokan gondolták, hogy ez a mérkőzés még nem dőlt el, de ellenfelünk jól használta ki hibáinkat és nagy nyomást helyezett ránk a mérkőzés utolsó fázisában. 13 percen belül három találatot szereztek vendégek, de több gól nem született, így a végeredmény: Monor SE – Vasas FC II. 5-4(3-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/7/1839487.html

Halgas István értékelése: “Érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Első félidőben szinte hibátlan teljesítményt nyújtott a csapat, magabiztosak voltunk labdával, jó pozíciókat vettünk fel a pályán és jól használtuk a dinamikai fölényeket is, emellett a védekező fázisban sem adtunk sok teret az ellenfelünknek. Második félidőben a 65.percig rendben ment minden, előnyünk is bőven megnyugtató volt, aztán jött egy-két könnyelműbb dolog és az önbizalmunk teljesen lement, buta dolgokat csináltunk, aminek majdnem nagy pofon lett a vége. Hét közepén nagyobb terhelést kaptak a játékosok és így a meccs végére elfogytak, ezért én vagyok a felelős és ezen állítanunk kell! Nagyon örülünk a győzelemnek és annak is, hogy ezen a mérkőzésen is tanulhattunk!”

Együttesünk a soron következő héten bajnoki mérkőzésen nem szerepel. Következő bajnoki mérkőzésünk során a Hódmezővásárhelyi FC csapatát látja vendégül 09.24-én 16:00-kor.

Labdarúgó szakosztályunk felnőtt együttese, illetve több utánpótlás csapata is részt vesz az Albertirsai Sportegyesület által szervezett jótékonysági délutánon, melynek célja, hogy a sajnálatos módon járt Zaffer családot segítse, kérjük aki teheti látogasson ki az Ecsedi László Sportcentrumba kedden és lehetőségeihez mérten támogassa a családot! Minden információ megtalálható a mellékelt plakáton.