Itthon tartottuk a három pontot!

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 6. fordulójának alkalmával a Körösladányi MSK együttesét fogadta hazai pályán. Csapatunk jól kezdte a mérkőzést, irányította és kontroll alatt tartotta a játékot. A 12. percben saját nevelésű játékosunk Rácz Milán érkezett remekül Erdélyi beadására és lőtte a hálóba a labdát. A félidő további részében megnövelhette volna Halgas István gárdája előnyét, de a kapu előtt nem születtek megfelelő megoldások. A félidőben 1-0-ás vezetéssel mehetett csapatunk az öltözőbe. A második félidő elején is volt sansz a hazai gólszerzésre, de nem született akkor még találat. A 60. perecben kiegyenlített ellenfelünk, egy szabadrúgást hárított Bozsó, de a kipattanó labdára a vendég játékos érkezett hamarabb és lőtte a kapunkba. 12 perccel később ismét Rácz Milán volt eredményes, Hulicsár tört be remekül a 16-oson belülre, majd a beadására jól érkezett fiatal játékosunk, amivel beállította a végeredményt. Monor SE – Körösladányi MSK 2-1(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/6/1839478.html

Halgas István értékelése: “Első félidő kifejezetten jó szint volt a mi részünkről, labdás fázisokban rengeteg pozitív dolgot csináltunk és a támogató játékosok is jó pozíciókban helyezkedtek el, ennek köszönhetően sikerült is gólt szereznünk,azt viszont sajnáljuk, hogy nem lett nagyobb előny a szünetre! Ellenfelünknek szinte semmi lehetőséget nem adtunk, így nagy önbizalommal mehettünk az öltözőbe. Második játékrész gyengébbre sikeredett, de a kezdés után ott is megrúghattuk volna a második gólunkat! Volt egy időszak amikor szenvednünk kellett, illetve sajnos megint egy pontrúgás után kaptunk gólt, de jól reagáltunk rá! Két kiállítás után a mérkőzést már csak le akartuk pörgetni, úgy hogy nem adjuk oda nekik a labdát. Mindenkinek nagyon hiányzott már a győzelem, most egy picit örülnünk kell, de keddtől dolgoznunk tovább!”

A mérkőzés félidejében hazai pályán is szerette volna vezetőségünk megünnepelni szakosztályunk elmúlt időszakának kiemelkedő sikereit.

Bokros Sándort köszönthette a hazai publikum, aki az elmúlt szezonban gólkirály lett öregfiúk csapatunkban.

U12-es csapatunk a 15. alkalommal megrendezett Future Cup-on szerepelt, ahol jó játékkal a torna legjobb csapata lett. A többnapos nemzetközi torna korábbi győztesei a teljesség igénye nélkül: Fulham FC, CFR Cluj, AC Sparta Praha, Strum Graz, FTC, MTK, stb. Ezúton is gratulálunk valamennyi labdarúgónknak, továbbá Old Boys csapatunknak is, akik a tavalyi bajnokságot bajnoki címmel zárták, így idén már egy osztállyal feljebb képviselik szakosztályunkat.

Következő bajnoki mérkőzésünk a Vasas FC II. együttese ellen kerül megrendezésre. Az ellenfél kérésére pályaválasztási jogot cserélt a két klub, így hazai pályán fogadjuk az angyalföldi csapatot. A mérkőzés időpontja: 09.09 szombat 16:00 Balassi Bálint utcai Stadion.

Hajrá Monor!