Továbbra is kék-fehér szerelésben folytatják: (3.rész)

Felnőtt labdarúgócsapatunk számára elkezdődött a felkészülés a harmadosztályú bajnokságra. A következő cikksorozatban bemutatjuk azon játékosainkat, akik továbbra is a Monori Sportegyesület színeiben futballoznak a soron következő bajnoki idényben.

Kovács Dominik

Dominik az előző nyáron érkezett együttesünkhöz Ausztriából. Az elmúlt szezonban megkérdőjelezhetetlen tagja volt együttesünknek, remek teljesítményt nyújtott az egész idény során. 24 éves játékosunk minden bizonnyal a soron következő bajnokságban is remek társa lesz Farkas Ádámnak a középpályán.

Szabó Bence

Bence szintén tavaly nyáron érkezett együttesünkhöz. A 21 éves védő 29 tétmérkőzésen lépett pályára a tavalyi idényben monori színekben. Jó labdaszerzéseire a következő idényben is nagy szükségünk lesz.

Agóts Tamás

Agi ugyancsak egy éve csatlakozott csapatunkhoz. A 21 éves játékosra a támadó posztok bármelyikén lehetett számítani, illetve a középpályán is többször szerepelt. Tamás számos fontos gólt szerzett tavaly és gólpasszokkal sem maradt adós, akár kezdőként, akár csereként nyílt lehetősége a bizonyításra.

A fentebb említett játékosoknak sérülésmentes és eredményes szezont kívánunk, örülünk, hogy Monor SE színekben láthatjuk őket a jövőben is!

Hamarosan folytatjuk további játékosokkal, akik az előző szezonhoz/szezonokhoz hasonlóan továbbra is együttesünket erősítik.

Addig is, Hajrá Monor!