Továbbra is kék-fehér szerelésben folytatják: (2.rész)

Felnőtt labdarúgócsapatunk számára elkezdődött a felkészülés a harmadosztályú bajnokságra. A következő cikksorozatban bemutatjuk azon játékosainkat, akik továbbra is a Monori Sportegyesület színeiben futballoznak a soron következő bajnoki idényben.

Juhász Zsombor

Juci utánpótlásunkból igazolt a Honvéd Akadémiájára, majd egy gyirmóti kitérővel 2021-ben igazolt vissza együttesünkhöz. Azóta is meghatározó tagja csapatunknak. Zsombi a védelem tengelyében és a középpályán is megbízható teljesítményt nyújt már közel száz felnőtt tétmérkőzésen pályára lépve Monor SE színekben.

Puskás Norbert

Nonó szintén monori utánpótlásunkból került felnőtt csapatunk keretébe. A 2020/2021-es szezonban mutatkozott be a felnőttek között és évről évre egyre több játéklehetőséget harcol ki magának fiatal ballábas játékosunk.

Rácz Milán

A még mindig csak 17 esztendős Milán korábban szintén monori utánpótláscsapatokban futballozott, idén már második teljes szezonját kezdi meg felnőtt csapatunknál. Fiatal támadónkat másfél szezonnal ezelőtt Kurucsai Milán dobta be a mély vízbe, ahol többször bizonyította már, hogy lehet rá számítani.

Kocsis Kristóf

Kristóf is másfél szezonnal ezelőtt mutatkozott be felnőtt labdarúgócsapatunkban. A legutóbbi bajnoki évad során fiatal játékosunk sikerrel beverekedte magát a kezdőcsapatba, ahol rendre megbízható teljesítményt nyújtott a mindössze még csak 18 éves tehetségünk.

Szabó Csaba

Csabi az előző szezonban is nagy erőssége volt U19-es együttesünknek. Saját nevelésű játékosunk fiatal kora ellenére már bemutatkozott felnőtt csapatunk színeiben, és már nem az első felkészülési időszakát kezdi meg a felnőttek között.

Tóth Bertold

Berti a monori utánpótlásból került a Honvéd MFA akadémiára, majd idén télen tért vissza hozzánk. Fiatal kapusunk a tavasz folyamán már kapott ízelítőt a felnőtt futballból, ugyanis már debütálhatott egy ízben a magyar harmadosztályban. Sajnálatos sérülése miatt hamarabb befejeződött számára a 2022/2023-as bajnokság, de immáron egészségesen készül Halgas István gárdájával a soron következő bajnoki idényre.

A fentebb említett játékosoknak sérülésmentes és eredményes szezont kívánunk, örülünk, hogy Monor SE színekben láthatjuk őket a jövőben is!

Hamarosan folytatjuk további játékosokkal, akik az előző szezonhoz/szezonokhoz hasonlóan továbbra is együttesünket erősítik.

Addig is, Hajrá Monor!