Továbbra is kék-fehér szerelésben folytatják: (1.rész)

Felnőtt labdarúgócsapatunk számára elkezdődött a felkészülés a harmadosztályú bajnokságra. A következő cikksorozatban bemutatjuk azon játékosainkat, akik továbbra is a Monori Sportegyesület színeiben futballoznak a soron következő bajnoki idényben.

Bozsó Antal

Bozsó már a nyolcadik szezont kezdi meg egyesületünk kötelékében. Csapatkapitányunk rutinja, mentalitása és játéktudása rendkívül fontos együttesünk számára. Kétszáz bajnoki mérkőzését túllépve, példakép fiatal játékosaink előtt.

Farkas Ádám

Farek együttesünk második számú csapatkapitánya. Rutinos középpályásunk az elmúlt szezonban is számos fontos gólt szerzett, illetve több gól előkészítésében vállalt főszerepet. Ádám pályán nyújtott remek teljesítménye mellett a munkához való hozzáállása és játékintelligenciája is átlag feletti.

A fentebb említett két játékosnak sérülésmentes és eredményes szezont kívánunk, örülünk, hogy Monor SE színekben láthatjuk őket a jövőben is!

Hamarosan folytatjuk további játékosokkal, akik az előző szezonhoz/szezonokhoz hasonlóan továbbra is együttesünket erősítik.

Addig is, Hajrá Monor!