Hétgólos mérkőzésen gyűjtötte be a három pontot együttesünk

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 36. fordulójában az MTK Budapest II. csapatához utazott. A nemrégiben elkészült Sándor Károly Labdarúgó Akadémián együttesünk játszotta az első felnőtt mérkőzést. A “pályaavató” mérkőzést a hazai csapat egy győzelemmel szerette volna zárni, jól kezdték a mérkőzést és a 7. percben meg is szerezte a vezetést a budapesti csapat. A félidő második felében Kurucsai Milán csapata is egyre több helyzetet dolgozott ki. A 36. percben Haragos Viktor szögletét Juhász Zsombor váltotta gólra. Az félidő utolsó percében Hulicsár Máté készített le egy labdát lövésre, melyet Farkas Ádám lőtt a kapuba. 2-1-es vezetéssel mehetett az öltözőbe együttesünk. A második félidő elején ismét MTK gól, a 49. percben 2-2 volt az állás. Három perc elteltével büntetőhöz jutott együttesünk, amelyet Haragos Viktor értékesített, 3-2 ide. A mérkőzés 81. percében Agóts Tamás indította Haragos Viktort, aki lefutotta védőjét, majd a kapus mellett is elfutva gurított a hálóba, 4-2 a mi javunkra. A hazai együttes a 85. percben még büntetőből szépített, de további találatok nem születtek a mérkőzésen, így a végeredmény: MTK Budapest II – Monor SE 3-4

Kurucsai Milán értékelése: “Nem kezdtünk jól, nem voltunk elég élesek az elején, talán jól is jött, hogy kaptuk a gólt. Fokozatosan jöttünk bele a játékba és az első félidő második fele már a miénk volt, többnyire az ellenfél térfelén voltunk, 6-8 lövéssel befejeződő támadásunk volt, szögleteket rúgtunk és szereztünk két gólt. Ebben az időszakban javult a védekezésünk, a védők jók voltak egy az egyben, nem tudott kibontakozni az MTK. A másodikban a mélyebb védekezés és a kontrák voltak inkább jellemzőek ránk, ez nem volt tudatos, nyilván az ellenfél is nagyobb erőfeszítéssel játszott, de örülnék ha ebben a helyzetben is meg tudnánk tartani a labdát. Örülök a győzelemnek és bízom abban, hogy egyben leszünk még erre a két meccsre.

Következő bajnoki mérkőzésünk 05.14 vasárnap 17:00-kor kerül megrendezésre. A Balassi Bálint utcai Stadionban fogadjuk a Ferencvárosi TC II. csapatát a 2022/2023-as szezon utolsó hazai mérkőzésén. Hajrá Monor!