Nem sikerült a pontszerzés az ESMTK ellen

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 26. fordulójában az ESMTK együttesét fogadta a Balassi Bálint utcai Stadionban. A mérkőzést a tabella 3. helyén álló erzsébeti együttes kezdte jobban, de gól nem született az első félidőben, így 0-0-val vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrészben folytatódott a vendégek rohama és rövid időn belül háromgólos hátrányba került a Kurucsai Milán gárdája. Haragos Viktor 66. percben szerzett szépítő találatának köszönhetően újra visszajött a mérkőzésbe csapatunk és rá tíz percre ismét hazai gólnak örülhettek a mérkőzésre kilátogató nézők, egy vendég játékos juttatta a saját kapujába a labdát. Maradt 10-15 perc a meccsből, együttesünk előtt több lehetőség is adódott az egyenlítő találat megszerzésére, de hiányzott a higgadtság. Végeredmény: Monor SE – ESMTK 2-3(0-0) Gsz: Haragos Viktor,Molnár Róbert öngól.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/26/1736105.html

Kurucsai Milán értékelése: “Szerintem a játék legtöbb elemében egyenrangú ellenfelek voltunk és úgy gondolom, hogy a kapuk előtti minőségi különbség döntötte el ezt a meccset. Sajnálom az eredményt, de sajnos azt látni kell, hogy a minőségben erősebb ellenfelek eddig is túl nagy falatnak bizonyultak, nekünk az meg egy következő szint, hogy az ilyen meccseket is jó eredménnyel tudjuk zárni. Fontos most azt hiszem, hogy a jó dolgokat emeljük ki és ennek szellemében készüljünk a következő mérkőzésre.”

A félidőben szurkolóink előtt korábbi játékosunk, jelenlegi ügyvezetőnk, illetve Old boys csapatunk erőssége, Varró Zoltán az 50. születésnapja alkalmából köszöntve lett, ajándékát egyesületünk elnöke Zátrok Tamás és együttesünk operatív vezetője Bán Imre adta át. Isten éltessen sokáig “Róka”!

Bán Imre, Zátrok Tamás és az ünnepelt Varró Zoltán.

Együttesünk következő bajnoki mérkőzésére március 29.-én, szerdán kerül sor 16:00-kor, hazai pályán fogadjuk a Bánk Dalnoki LA csapatát.

Hajrá Monor!