Monor SE – Kecskeméti TE II. 2-0(1-0)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 22. fordulójában a Kecskeméti TE II. együttesét látta vendégül a Balassi Bálint utcai Stadionban. Kurucsai Milán gárdája a tavaszi idény első hazai mérkőzését játszotta vasárnap. A mérkőzés 12. percében megszerezte vezetést csapatunk, Knolmár Milán megszerezte első felnőtt bajnoki gólhát együttesünk színeiben. A Második félidő 3. percében Haragos Viktor élt egy ellenféltől kapott eséllyel és növelte együttesünk előnyét két gólosra. További találatok nem születtek a mérkőzésen, így: Monor SE – Kecskeméti TE II. 2-0(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/22/1736069.html

Kurucsai Milán értékelése:“Mással érkezett a Kecskemét, mint amire számítottunk, kellett idő a meccs elején amíg alkalmazkodtunk. Gólt szereztünk szinte a semmiből, majd volt egy jó periódusunk, jól szedtük össze a labdákat és jól kombináltunk, a félidő vége viszont már az ellenfélé volt. A másodikra változtattunk és jobban is működött szerintem, de a kellemetlen időjárás így is nagy erőfeszítésre késztette a csapatot. A második gól után labda nélkül rengeteget dolgoztak a játékosok és nagyon fontos győzelmet értek el. Most a legfontosabb, hogy helyre jöjjön mindenki, a jövő héten a listavezetőhöz utazunk, szeretnénk jó teljesítményt nyújtani.”

Labdarúgó csapatunk következő bajnoki mérkőzése az éllovas Hódmezővásárhelyi FC ellen kerül megrendezésre február 26-án vasárnap 14:00-kor Hódmezővásárhelyen.

Hajrá Monor!