MOL Magyar Kupa nyolcaddöntő

Felnőtt labdarúgó csapatunk szerdán az NB1-ben szereplő Paksi FC gárdájàt látta vendégül a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntője alkalmával.


Együttesünk a fennállásának 121 éve alatt ilyen sokáig a kupasorozatban még nem jutott el ezidáig. Klubunk vezetősége mindent megtett, hogy a mérkőzés rangjához méltó lebonyolítást szervezze meg a meccs napján.


A nem túl szurkolóbarát időpont ellenére örömmel közölhetjük, hogy több mint 500 szurkoló látogatott ki a Balassi Bálint utcai Stadionba. A teljesség igénye nélkül szeretnénk köszönetet mondani: MOL Magyar Kupa nagykövetünknek KISÓ-nak, Monor város vezetőségének, Kispál Gàbor ceremóniamesternek, Bánkuti Ferencnek a finom ételekért, illetve a Joma Magyarországnak az új mez garnitúráért.

Kiss Orsi KISÓ
Bozsó Antal és Bánkuti Ferenc

MONOR – PAKSI FC 1–5 (1–2)
Vezette: Káprály Mihály (Bertalan Dávid, Szabó Dániel)
MONOR: Bozsó – Bagó (Puskás N., 56.), Szabó B., Takács B. (Mlinárcsik, 83.), Joshua – Kovács D., Juhász Zs. – Haragos, Farkas Á. (Papp R., 83.), Hulicsár (Kocsis K., 56.) – Agóts (Rácz M., 56.). Vezetőedző: Kurucsai Milán
PAKS: Simon B. – Kovács N., Szélpál N. (Osváth, 60.), Kinyik (Kádár, a szünetben), Vas G. – Balogh B., Haris – Gyurkits (Sajbán Máté, a szünetben), Haraszti (Papp K., a szünetben), Skribek – Varga B. (Hahn, a szünetben). Vezetőedző: Waltner Róbert
Gólszerző: Farkas Á. (28.), ill. Varga B. (17.), Szélpál N. (20.), Sajbán Máté (48.), Skribek (67., 77.)
Kiállítva: Juhász Zs. (26.)

Kurucsai Milán:
 – Több volt ebben a mérkőzésben, mint amit kihoztunk belőle. Támadásban nem voltunk elég hatékonyak, hiányzott a bátorság a játékunkból, hátul pedig a második félidőben többször is hibáztunk. A kiállítás nagyban befolyásolta a találkozó kimenetelét, sajnálom, hogy nem tudtunk meglepetést okozni.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25415/5/1736758.html

Az eredmény ellenére kijelenthetjük, hogy együttesünk helyt állt az első osztályú ellenfelével szemben. A szépségdíjas támadás vezetés végén Farkas Ádám góljánál 500 ember ugrott fel és élt át felejthetetlen élményt.

Köszönjük a kilátogató szurkolóinknak a támogatást, reméljük találkozunk az NBIII tavaszi fordulói alkalmával. Hajrá Monor!