Monor SE – Budapest Honvéd-MFA II. 3-1(2-0)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 20. fordulójában az őszi szezon utolsó mérkőzése alkalmával a Budapest Honvéd-MFA II. csapatát látta vendégül vasárnap a Balassi Bálint utcai Stadionban. A mérkőzést együttesünk kezdte jobban, számos lehetőséget dolgoztak ki játékosaink a Honvéd kapuja előtt. Az első találatig a 32. percig kellett várni, Farkas Ádám tekerte be a szabadrúgást a kapu elé, amire Juhász Zsombor érkezett remekül és talált fejjel a kapuba. A szünet előtt két perccel Haragos Viktor iramodott meg a jobb oldalon, majd tette a labdát Kovács Dominik elé, aki nem hezitált sokat egyből ellőtte, ezzel két gólos előnyre tett szert csapatunk. A szünetet követően a mérkőzés 51. percében Hulicsár Máté talált a kapuba. Egy találat született még a mérkőzésen, a 91. percben a vendég csapat egy kontra támadás végén szerezte meg szépítő találatát, így a végeredmény: Monor SE – Budapest Honvéd MFA II. 3-1(2-0) Gsz: Juhász Zsombor, Kovács Dominik, Hulicsár Máté

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/20/1736051.html

Kurucsai Milán értékelése: “Nagyon szerettük volna jól zárni a félévet és megnyerni a mérkőzést. Végig magasan játszottunk, szerettük volna már az építkezésnél zavarni az ellenfelet és rengeteg labdát szereztünk fent, sok lehetőségünk volt. Becsúsztak hibák is, ebben így benne volt a kockázat, de azt hiszem a jó hozzáállás, a pozitív hozzáállás ma is segített minket. A végéért kár, az utolsó pillanatig koncentrálni kell, de talán ez most belefért.
8 meccsen 17 pontot szereztünk a végén, nagyon jó sorozat, jó teljesítményekkel, csapatként játszottunk ma is, szerintem ez így rendben van.
Fontos, hogy ebben a szellemben, sikerre éhesen kezdjük majd a munkát és várjuk majd a folytatást.
Hajra Monor!”

Együttesünk a rossz kezdést követően remek sorozatot hajtott végre, így a tabella 14. helyén áll és várja a tavaszi folytatást a bajnokságban. A MOL Magyar Kupában a legjobb 16 csapat között, majd az NB1-es Paksi FC csapatát fogadja hazai pályán Kurucsai Milán gárdája Február 8.-án. Hamarosan jövünk a vezetőség féléves értékeléseivel, illetve a téli felkészülési mérkőzések adataival, addig is: Hajrá Monor!