Itthon tartotta a 3 pontot csapatunk!

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 17. fordulójában az MTK Budapest II. csapatát látta vendégül a Balassi Bálint utcai Stadionban. Együttesünk jó formában várta a mérkőzést ugyanis az ezt megelőző 4 bajnoki mérkőzés mérlege: 2 győzelem, 2 döntetlen. Csapatunk remek iramban kezdte a mérkőzést és az első perctől kezdve igyekezett megnehezíteni a fővárosiak dolgát. Az első félidő 22. percében Puskás Norbert beadására Haragos Viktor érkezett és fejelt a hálóba. Az első félidőben több gólszerzési lehetőség is adódott együttesünk előtt, de a félidőben 1-0-át mutatott az eredményjelző. A második félidőben mindkét csapat vezetett veszélyes támadásokat, de vagy a kapusok vagy a kapufa akadályozta meg a gólt, így a végeredmény: Monor SE – MTK Budapest II. 1-0(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/17/1736016.html

Kurucsai Milán értékelése: “Nagyon örülünk a győzelemnek, végre egy hazai siker, újabb három pont és ezzel megközelítettük a tabellán előttünk álló csapatokat, újra versenyben vagyunk. Még nem néztem vissza a meccset, de szerintem egy nagyon jó első félidő volt, nagyon jól csinálták a játékosok amit kitaláltunk és a gólon kívül is voltak jó lehetőségeink. Rengeteg futás, dinamika volt ekkor a játékunkban és nagyon jól mentünk át a labda nélküli fázisokba is, egy rövid időszaktól eltekintve nehezen talált területeket az MTK. A második nehezebb volt, gyorsult az ellenfél játéka, mi is több labdát veszítettünk, szenvedtünk, de a jó hozzáállás ma kisegített minket és jó kapus illetve védő teljesítményekkel meg tudtuk tartani az eredményt. Nagyon lényeges, hogy megőrizzük ezt a pozitív állapotot a hátralévő őszi mérkőzésekre és bízom abban, hogy tudunk még jó mérkőzéseket játszani.”

Ocsenás Eszter masszőrünk utolsó bajnoki mérkőzésén segítette csapatunk felkészülését, köszönjük neki az elmúlt másfél szezon munkáját, sok sikert kívánunk neki a pályán kívül!

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Ferencvárosi TC II. csapatához utazik felnőtt csapatunk az NBIII. közép csoport 18. fordulójában. A mérkőzés időpontja: 2022.11.19 Szombat 11:00.

Hajrá Monor!