Monor- PTE-PEAC 1-1(1-0)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Közép csoport 14. Fordulójában a PTE-PEAC gárdáját fogadta hazai pályán, szombaton. A mérkőzést csapatunk jól kezdte, a 11. percben Mlinárcsik Áron fejesével előnyhöz jutottunk, nyáron érkezett védőnk az első találatát szerezte meg klubunk színeiben. Ebben a játékrészben több lehetőségünk adódott a második találat megszerzésére, azonban a mezőnyfölény nem párosult újabb góllal. A szünetre 1 gólos vezetés birtokában vonulhatott együttesünk. A második félidő elején a vendég csapat talált a hálóba, így a 49. percben 1-1-et mutatott az eredményjelző. A második félidőben mindkét csapat kapuja előtt alakultak ki helyzetek ám ezt egyik csapat sem tudta értékesíteni, így a végeredmény:

Monor SE – PTE-PEAC 1-1(1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/14/1735993.html

Kurucsai Milán értékelése: “Jól teljesített a csapat, működött amit szerettünk volna, nagyon sajnáltam, hogy a végén ez nem párosult győzelemmel. Egy szervezett csapat ellen hoztunk létre sok lehetőséget, de sajnos a befejező zónában nem történtek minőségi megoldások, amik eldöntenek egy mérkőzést.”

Csapatunk következő bajnoki mérkőzésére: 10.30 Vasárnap 13:00-kor Szolnokon kerül megrendezésre, a Szolnoki MÁV FC csapata ellen az NBIII. Közép csoport 15. Fordulójában.

Hajrá Monor!