Év végi összefoglaló

Felnőtt labdarúgó csapatunk az utolsó bajnoki mérkőzés után hétfőn megtartotta év végi bankettjét. A vezetőség jónak értékelte a bajnokságban nyújtott teljesítményt, a tabellán elért helyezést és a hozzá megszerzett 61 bajnoki pontot. Az őszi 20 meccs alatt elért 33 pontunkhoz a tavasszal jelentősen átalakult és megfiatalított csapatunk talán minden várakozást felülmúlva a 18 lejátszott mérkőzésen 28 pontot szerzett amellyel végül összességében az NBIII-as Pest megyei csapatok közül a legjobb eredményt sikerült elérni.

Bán Imre Operatív vezető: “A játékosok és a stábtagok rövid pihenőre mentek, a vezetőség azon munkálkodik, hogy a következő szezonra megfelelő lehetőséget biztosítson az NBIII-as induláshoz melyre a licensz engedélyünk az MLSZ által elfogadásra került.”

Varró Zoltán Ügyvezető:“Terveink szerint mindenképpen szeretnénk a csapat gerincét és nagy részét együtt tartani valamint tavaszi szereplésünk meghatározó alakját vezetőedzőnket Kurucsai Milánt a klubnál tartani. A soron következő bajnoki szezon Július 31.-én Vasárnap kezdődik melyhez a csapat Június 20.-án kezdi meg a felkészülést jelen állapot szerint 5 lekötött edzőmérkőzéssel. Aktuális ellenfeleinkről és a felkészülési mérkőzések időpontjáról természetesen tájékoztatni fogjuk kedves szurkolóinkat.”