Döntetlen a szezon utolsó bajnokiján

Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoport 38.fordulójában a HR-Rent Kozármisleny otthonába látogatott. A hazai csapat már korábban bebiztosította a bajnoki címét, számukra a tét a bajnoki veretlenségük megtartása volt. Csapatunk szempontjából egy méltó lezárást szerettek volna Kurucsai Milán játékosai.

A találkozó 4. percben már megszerezték a vezetést a hazaiak melyre Hulicsár Máté válaszolt a 26. percben majd rá nemsokkal újra vezetett a bajnokcsapat, a szünet előtt még újból válaszolni tudott csapatunk ugyancsak Hulicsár találatával, döntetlennel mentek a szünetre a csapatok. A második félidőben további 1-1 gól született mindkét részről, együttesünk tartását mutatja, hogy háromszor is sikerült hátrányból felállni egy igen komoly játékerőt képviselő csapat ellen.

HR-Rent Kozármisleny – Monor SE 3-3(2-2) gsz:Hulicsár Máté 3x

Kurucsai Milán értékelése: “Jó mérkőzést csináltunk a végére. Nehéz volt a meccs eleje, de néhány perc után jól játszottunk, a szerzett gólok mellett több nagy gólhelyzetünk is volt. Egy jó csapat ellen szereztünk egy pontot idegenben, voltak nehéz perceink, de azt hiszem mi is okoztunk egy kis meglepetést. Ez a döntetlen egy hosszú félév végét is jelenti. A várakozásokat túlteljesítette a csapat, szerzett 28 pontot tavasszal, jó mérkőzéseket játszott és több játékos is bizonyította, hogy jó teljesítményre képes ebben az osztályban. Hozzá kell tenni, ehhez a helyezéshez az őszi teljesítmény is hozzájárul, egy jó fizikai állapotban lévő csapattal kellett elkezdeni a munkát télen, ami sokat segített nekünk a második félévben. Köszönjük a szurkolóknak az elismerő szavakat, mindenkihez eljutottak a különböző kommentek és nagyon jól esett a játékosoknak. Bízom abban, hogy a következő évben is sok örömben lesz része mindenkinek, aki a Monornál dolgozik. Hajrá MSE!”