Pontosztozkodás Hódmezővásárhelyen

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 36. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC csapatához látogatott idegenbe. A mérkőzést csapatunk jobban kezdte már az első félidőben több monori gól születhetett volna, végül 1 született Szabó Zsombor lévén a 13.percben. A vezetést követően a hazai csapat előtt is számos lehetőség adódott az egyenlítő gól megszerzésére, de ezekkel nem sáfárkodtak jól. A szünetre 0-1-es állásnál vonultak a csapatok. A második félidőben is az folytatódott ami az elsőben, helyzetek itt is ott is, a mérkőzés 70. percében sikerült a Hódmezővásárhelyi csapatnak kiegyenlíteni. A mérkőzés további részében gól már nem esett így 1 bajnoki ponttal tért haza együttesünk Hódmezővásárhelyről.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/24077/36/1632766.html

Kurucsai Milán értékelése: “Egy nagyon érdekes mérkőzés volt. Uraltuk az első félidőt, nagyon jó helyeket találtunk, utolsó passzokig, helyzetekig játszottunk, szereztünk egy szép gólt. Ezzel szemben hátul bizonytalanul és sok hibával játszottunk, ez könnyű lehetőségeket teremtett az ellenfélnek. Rengeteg lehetőség volt, hogy lezárjuk a meccset, ugyanakkor nagy helyeket hagytunk az ellenfélnek és miután magasabban védekeztek már nem tudtuk megtartani a labdát. Szervezetlenül, nem csapatként védekeztünk, ennek mindenképpen javulnia kell a következő két meccsre. Nehéz, két játékos megint kiesett lapok miatt, sérültjeink vannak, össze kell szednünk magunkat, ha az utolsó két fordulóban helyt szeretnénk állni.”

Következő bajnoki mérkőzésünk ami egyben bajnoki szezon utolsó hazai mérkőzése lesz, a Balassagyarmat csapata ellen következik 05.22.-én Vasárnap 17:00-kor. Hajrá Monor!