Döntetlen az Iváncsa vendégeként

A mai játéknapon felnőtt csapatunk az NBIII közép csoport 28. fordulójában Iváncsa csapatához látogatott vendégségbe. A két csapat a tabellán elfoglalt helyezése alapján jó meccset, igazi rangadót játszhatott, a hazai szurkolótábor és a két támadó szellemben pályára lépő gárda az előzetes várakozásoknak abszolút eleget tett.

Iváncsa KSE – Monor SE 1-1(0-0)

Kezdőcsapat: Bozsó Antal,Puskás Norbert,Nagy Tibor,Barthel Gábor,Markos Marcell,Szabó Zsombor,Juhádz Zsombor,Kántor Máté,Farkas Ádám,Hulicsár Máté,Haragos Viktor. Pályára lépett még:Varga Örs,Rácz Milán,Papp Richárd

Az első félidőben már a mérkőzés elejétől kezdve nagy intenzitással játszottak mindkét csapat részéről a játékosok, a hazaiak többnyire gyors passzokkal,a vendégek hosszabb labdákkal és üres területek támadásával igyekeztek magukhoz ragadni a vezetést ám erre az első félidőben nem került sor. A második félidőben folytatódott a támadó szellemű játék a csapatoktól a hazaiak általában szögletekig a vendégségben pályára lépő csapatunk hol kisebb hol nagyobb helyzetekig jutott, a mérkőzés 72. percében Hulicsár Máté találatával megszületett a mérkőzés első gólja, melyet talán joggal hihettünk mérkőzést eldöntő gólnak ám amire aztán a rendes játékidő letelt, tudott válaszolni a hazai csapat egy büntető értékesítésével így kialakítva a végeredményt. Végül 1 ponttal térhetett haza csapatunk.

Kurucsai Milán vezetőedzőnk rövid értékelése: “Ma egy jó csapat ellen játszottunk egy jó meccset. Kár a végéért, meg kell nézni, de úgy éreztük az egyenlítő gól előtt helytelen ítélet született. A támadó zónában akaratosabbnak és hatékonyabbnak kell lennünk a jövőben, de jól játszottak és jól küzdöttek a játékosok, ez erőt és önbizalmat kell, hogy adjon a következő mérkőzésekhez.

Következő bajnoki mérkőzésünk hazai pályán zajlik Április 10.én vasárnap 16:00-kor a Budapest Honvéd II. számú csapata ellen

Hajrá Monor!