Döntetlen a Dabas-Gyón FC ellen.

Felnőtt csapatunk az NBIII. Közép csoport 26. fordulójában a Dabas-Gyón FC csapata ellen lépett pályára idegenben.

Dabas-Gyón FC – Monor SE 2-2(0-1)

A találkozót a mi csapatunk kezdte jobban melynek korán eredménye is lett hiszen a mindössze 16 éves Rácz Milán fejezett be egy támadást amivel így vezetéshez juttatta csapatunkat a 8. percben,pályafutása első felnőtt bajnoki gólját megszerezve ezzel.

A mérkőzés 65. percében Szabó Zsombor góljával csapatunk 2-0-ra vezetett,a hazai csapat mindent egy lapra feltéve támadt és a 80. percben sikerült is megszerezni az első találatukat és sajnos az utolsó percben az egyenlítő gólt is megszerezték, így 1 pontot szerezve jelenleg 40 bajnoki ponttal áll csapatunk a 26. forduló után.

Kurucsai Milán vezetőedzőnk értékelése: “Nehéz most, mert a végén kaptuk a gólt, de összességében az ellenfél rengeteget dolgozott és nehéz helyzetbe hoztak minket. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, sokat volt nálunk a labda és a vezetést is megszereztük. A labdabirtoklás ezt követően céltalanná vált, nem volt vége a játékunknak, nem törekedtünk eléggé a támadások befejezésere és szenvednünk kellett az első félidő végén. A másodikban nem mentünk be elégszer az ellenfél mögé, a labdavesztések sok energiába kerültek és ez a végén hiányzott. Összességében ez a mérkőzés is biztató volt, több fiatal játékos nyújtott jó teljesítményt, Rácz Milán 16 évesen szerzett gólt.

Kezdőcsapatunk: Bozsó Antal,Kocsis Kristóf,Markos Marcell,Juhász Zsombor,Puskás Norbert,Kántor Máté,Papp Richárd,Farkas Ádám,Hulicsár Máté,Rácz Milán,Szabó Zsombor. Pályára lépett még: Barthel Gábor,Horváth Dániel,Méhes Dániel,Hegedűs Bence

Következő bajnoki mérkőzésünkön hazai pályán fogadjuk az FC Dabas csapatát 03.27-én 16:00-kor!

Hajrá Monor!