Beharangozó

  1. forduló

Kecskemét – Monor

Ismét egy hétközi forduló, ahol 3. helyezett Kecskemét otthonába látogatunk, akiknél információink szerint egyértelműen cél a feljutás. Ennek megfelelőlen 8 mérkőzésből 18 pontot szereztek, eddig hazai pályán mind a négy mérkőzésüket megnyerték, de természetesen mi sem feltartott kézzel látogatunk hozzájuk. Szervezett játékkal mindenképpen szeretnénk megnehezíteni a dolgukat és ponttal, vagy pontokkal hazatérni.

A hétvégi mérkőzésen hiányzóink létszáma sajnos tovább gyarapodott, így Ficsor a szerdai mérkőzésen biztos nem tud pályára lépni, innen is gyors felépülést kívánunk neki. Eltiltottunk nincs a csapatban.

Szurkolói tájékoztató a KTE oldaláról:

Szurkolói információk:

A belépők a hazai és vendég drukkerek számára is egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés. A vendég drukkerek a 2-es kapu felől közelíthetik meg a számukra kijelölt „N” szektort, a büfé számukra is biztosított. Stadion alaprajz ide kattintva érhető el a tájékozódáshoz.

Szintén ingyenes a belépés a 14 évnél idősebb, de Bács megyei klubban futballozó utánpótlás játékosoknak, ehhez csak igazolásukat, vagy annak másolatát kell felmutatni a 2-es kapunál található pénzárnál.