Debreceni Karnevál Kupa összefoglalók

❗DEBRECENBEN JÁRTAK FIATAL LABDARÚGÓINK!❗
Hétvégén öt korosztályunk képviselte egyesületünket a debreceni Karnevál Kupán. Péntek délután érkeztek csapataink Debrecenbe, ahol a szállás elfoglalása után egy közös vacsorával zárták a napot, készülve a másnapi mérkőzésekre. Szombaton reggel 8:00 órától rajtoltak a meccsek és vasárnap délután 17:00 óráig folyamatosan a focié volt a főszerep. A tornán résztvevő korosztályaink: U9, U10, U12, U13, U14.

U9 Összefoglaló: Legkisebb korosztályunk a 16 csapatos mezőnyben, az aranyágon tovább jutva, a 4. helyen végzett.
Játékoskeret: Kéri Zalán, Kis Kolos Zsombor, Varga Milán, Tuskán Máté, Kerek Lóránt, Torzsai Bence, Czövek Máté, Valkai Örs
Edzők: Farkas Ádám, Halgas István
Csoportmérkőzések:
Monor SE – Göd 3:2
Monor SE – Nyíregyházi Spartacus BJLA “A” 8:0
Monor SE – Olasz Focisuli piros 2:4
Ennek tekintetében csoport másodikként jutottunk tovább aranyágon. Következő ellenfelünk a C csoport első helyén végző Olasz Focisuli “feketék” csapata volt.
Monor SE – Olasz Focisuli “fekete” 2:2 (büntetők: 8:7)
Büntetőkkel tovább jutva fiatal labdarúgóink bekerültek az elődöntőbe, ahol a Debreceni Labdarúgó Akadémia ellen léptek pályára.
Monor SE – DLA UP 1:4
A vezetést megszereztük, de végül a DLA UP jutott a döntőbe, de még továbbra is küzdhettünk a 3. helyért, a Nyíregyházi Spartacus BJLA “B” csapata ellen.
Szoros mérkőzést követően, sajnos a mérkőzés végén lemaradtunk a dobogóról.
Monor SE – Nyíregyházi Spartacus 3:5
Mindent összevetve hatalmas gratuláció a csapatnak és edzőinek, mert ezzel az eredménnyel számos magasabb osztályban szereplő klubot, illetve akadémiát szorítottak maguk mögé.
Hajrá Monor❗💙🤍⚽👏 ÖSSZ

u9

U10 Összefoglaló

1 nap: 2 döntetlen (az UTE és a Debrecen ellen ) és egy vereség a Mészöly ellen. Így sajnos csak csoport 3. Lettünk. kicsivel több szerencsével meglehetett volna a továbbjutás a felső házba.

2. Nap: egy vereség 1 döntetlen 1 győzelem Összességében a 2 nap alapján nagyon sokat kell fejődnünk játékban, több helyzetet kell kialakítani, amit be is kell rúgni az ellenfél kapujába.

Pozitívum hogy a csapat végig agresszívan és harcosan ment előre. Rengeteget kell meg edzenünk, gyakorolnunk hogy elérjük a céljainkat és hogy odakerüljön ez a csapat ahova való is.

Keret: Petró Milán, Kéri Veronika, Rácz Dominik, Majzik Zétény, Szebelédi Márk, Gilan Károly, Gulácsi Ármin, Ohameje Rayan, Török Alex

U12 Összefoglaló

Eredmények:

Monor-Nyíregyháza 0-1 Monor-Mészöly focisuli 0-1 Monor-Karcag 2008 9-1 Monor- Karcag 2009 0-0 Monor- Grosics Akadémia 1-3 Monor-PUEBLA Focisuli 7-0

Összeségében egy sikeres tornán vagyunk túl!
Ha jobban koncentrálunk a csoport meccseken és a helyzeteket kihasználjuk( ami bőven megvolt) akkor a legjobb 4 be kerülhettünk volna…így a Silver cupában 1 győzelelem 1döntetlen 1 vereséggel az 5. helyen sikerült végeznünk!
Nagyon tanulságos torna volt a srácoknak remek csapatépìtő hétvége volt!🙂
Amit picit hiányoltam hogy az mellett hogy jol érezzük magunkat…..de ha lepattan a labda akkor mindent a játékról a fociról és a futás teljesítményről szóljon!
Na de majd legközelebb🙂

Csapat: Hajdú Zsombor, Bodnár Csanád, Laky Lajos, Laczkó Alex, Balázs Csongor, Demeter Csanád, Kerepeszki Barnabá, Hajdú Csanád, Csetneki Szabolcs, Szarka Natan, Kis Kurszán Barnabás, Bakos Rajmond

Edző: Csőke István

U13 Összefoglaló

Jól sikerült a torna 2008-as korosztályunk szempontjából. Az első játéknapot kapott gól nélkül 3 mérkőzésből 3 győzelemmel zártuk. Szép megoldások, illetve nagyszerű csapatjáték jellemezte az egész napot. Nagy magabiztossággal, mindhárom mérkőzésen végig dominánsan játszva sikerült befejeznünk a torna első napját. A második játéknap nem sikerült annyira jól mint az előző. Itt 2 döntetlennel és 1 győzelemmel zártunk. Így ezzel a torna II. helyezését sikerült megszereznünk. Összességében nagy dicséretet érdemel U13-as csapatunk. Az egész tornán csak egyetlen gólt kaptunk, és 16 gólt szereztünk.

A tornán résztvevő játékosok: Bán Balázs, Huszák Dominik, Fajt Ádám, Bálint Hunor, Kelemen Richárd, Demeter Nimród, Hamenda Levente, Hamenda László, Skultéti Zalán, Takács Pál, Szebelédi Milán, Gerstenmayer Bence, Király Dávid, Varga Benjámin.

Hajrá Monor❗️💙🤍

U14 Összefoglaló

2007 -es korosztály, U14

Az Erős Ronald és Gilan Károly által idén nyáron átvett csapatának, első komolyabb erőpróbája volt együtt! Roni a felnőtt csapat játékosa, így nem vehetett részt a tornán, de természetesen a felkészítésben oroszlánrészt vállalt! A Tornát nagy lendülettel,lelkesedéssel kezdtük,teljes mértékben ellenfeleinkre erőltetve saját akaratunkat, játékstílusunkat! Magabiztos, sok gólos győzelmeket arattunk! Végül sikerült megnyernünk a Tornát! Köszönjük Halgas Istvánnak, hogy ilyen remek csapatot vehettünk át ! Továbbá Bozsó Antalnak a kapusaink szuper felkészítését! Két játékosunk Szlovák Áron,és Hachler Botond búcsúzott a csapattól ezen a Tornán, mindketten remek játékkal!Ők a Honvédban folytatják! Minden CSAPATTAGNAK, szülőnek gratulálok! Büszkeség itt dolgozni!Hajrá MSE!💙🤍

Eredmények:

Szombat:

  • Monor SE – Csepel Hungary Club 94 SE  4:0
  • Fővárosi Vízművek – Monor SE 0:15
  • Monor SE – Péceli Spartacus SE 11:0

Vasárnap:

  • Olasz Focisuli – Monor SE 2:9
  • Monor SE – Csepel Hungary Club 94 SE 4:3

 

A csapat: Horváth Ferenc kapus.Kürtösi József, Lászlóffy Bálint, Bérdi András, Szlovák Bálint, Gerstenmayer Bence, Szegedi Levente, Hechler Botond, Király Dávid,Kovács Zsombor, Tóth Ábel, Füle Balázs, Szlovák Áron, Ivády Péter, Demeter Nimród

Gilan Károly Halgas István edzők!