Nem sikerült jól az utolsó hazai mérkőzésünk

Felnőtt együttesünk az NBIII. Dél-keleti csoportjának 29. fordulójában hazai pályán fogadta a Martfűi LSE csapatát. A mérkőzésen jól kezdett együttesünk és hamar vezetéshez jutott, Agóts Tamás volt eredményes a 13. percben. Sokáig sajnos nem maradt így az állás, ugyanis volt játékosunk Ficsor Richárd egalizált a 20. percben. A félidő végéig mindkét csapat előtt volt lehetőség a vezetés megszerzésére, de gól nem született, így 1-1-es állással vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidő elején magasabb fokozatra kapcsolt csapatunk, de nem sikerült betalálni az ellenfél kapujába. Ez meg is bosszulta magát és szintén egy korábbi játékosunk büntetett, Mlinárcsik Áron volt eredményes az 54. percben. Szűk 10 perc elteltével újabb Martfűi találat született, szintén ex monori szerezte a gólt, Asztalos Dávid személyében. A mérkőzés hátralevő szakaszában számos támadást vezetett együttesünk, de nem sikerült góllal befejezni a támadásokat. Végeredmény: Monor SE – Martfűi LSE 1-3(1-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/29/1839663.html

Halgas István értékelése a Dabas Rádió Sporthétfő aktuális műsorából hallgatható vissza az alábbi linken: https://www.mixcloud.com/radiodabas/lelato_0521/ (Halgas István 3 perctől):

A bajnokság utolsó fordulójában a Budapest Honvéd MFA II. csapatához látogat csapatunk. A mérkőzés 05.26 vasárnap 17:00-kor kerül megrendezése. Hajrá Monor!