4 gól a mérkőzésen, 1 pont a Szolnoki MÁV FC ellen hazai pályán

Felnőtt labdarúgó együttesünk az NBIII. Dél-keleti csoport 26. fordulójának alkalmával a Szolnoki MÁV FC együttesét fogadta hazai pályán. A jó formában lévő vendégcsapat a tabella 5. helyéről, míg mi a 8. helyről vártuk az összecsapást. Nem sokkal a kezdés után, a 9. percben már gólnak örülhettünk, Horváth László lőtt szépségdíjas gólt a szolnoki kapuba. Még a félidőben egyenlíteni tudott a vendégcsapat, a 31. percben kihasználta a lehetőségét. A félidőben így 1-1-el vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidőt jobban kezdte a vendég csapat. Korábbi játékosunk Annus Árpád a 60. percben megfordította a mérkőzés állását. A jó iramú mérkőzésen mindkét oldalon voltak lehetőségek, a 72. percben Szabó Bence találatával ismét döntetlent mutatott az eredményjelző. A hajrában akár a győzelmet is megszerezhette volna együttesünk, de gól nem született egyik oldalon sem, így a végeredmény: Monor SE – Szolnoki MÁV FC 2-2(1-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/26/1839640.html

Halgas István értékelése a Dabas Rádió SportHétfő aktuális műsorából hallgatható vissza az alábbi linken keresztül: https://www.mixcloud.com/radiodabas/sporthetfo-0429/ (Halgas István 26:20 perctől)

Soron következő bajnoki mérkőzésünkön a Kecskeméti TE II. csapatát látja vendégül együttesünk. A mérkőzés időpontja: 05.05 vasárnap 17:00.

Hajrá Monor!