Értékes 3 pontot szereztünk a Körösladány otthonában

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-keleti csoportjának 21. fordulójában a Körösladányi MSK vendége volt. A mérkőzésen a stabil kezdőcsapatból Majzik Adriánra nem számíthatott Halgas István. A hazaiak jól szerepelnek a bajnokságban és az előkelő 3. helyet foglalják el a tabellán 20 forduló elteltével, így nem számíthatott könnyű mérkőzésre csapatunk. A mérkőzést jó mentalitással kezdte együttesünk, több gólszerzési lehetőséget is kidolgozott csapatunk már az első félidőben. Még a félidő vége előtt Markó Ádám passzát váltotta gólra Rácz Milán, amivel előnnyel mehetett csapatunk a szünetre. 8 perc telt el a második félidőből amikor a játékvezető felmutatta a második sárga lapot Szin Ferencnek, ezáltal megfogyatkozott csapatunk a hátralevő időre. A mérkőzés további részében stabilan védekezett együttesünk és ellentámadásokra rendezkedett be. Csapatunk hősiesen küzdve megtartotta előnyét a hármas sípszó végéig, így a végeredmény: Körösladányi MSK – Monor SE 0-1(0-1)

A mérkőzésen felnőtt csapatunkban bajnoki mérkőzésen elsőnek lépett pályára csereként Ivády Péter, aki a Vasas Kubala Akadémiáról tért vissza télen Monorra, illetve Nosztrai Roland aki két éve igazolt a Monori Sportegyesülethez. Mindkét fiatalunknak gratulálunk, sok mérkőzést kívánunk még nekik a felnőtt együttesünkben!

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/21/1839598.html

Együttesünk soron következő bajnoki mérkőzésére 03.31 vasárnap 11:00-kor kerül sor, a Vasas FC II. csapata ellen mérkőzünk meg. Hajrá Monor!