Fiatal játékosokkal bővül csapatunk

Felnőtt labdarúgó csapatunk kötelékébe tartozik mostantól Ivády Péter és Fekete András is.

Ivády Péternek a Monori közeg nem új, hiszen korábban már játszott egyesületünk színeiben. A mindössze 16 éves játékos Maglódon kezdte pályafutását, majd négy éven keresztül a Monor Tehetségközpont növendéke volt. Tőlünk igazolt 2021 telén a Vasas akadémiájára, ahol az elmúlt években pallérozódott. Bár tehetségközpont lévén utánpótlásunk fő célja a tehetséges játékosok akadémiákra történő áramoltása, de klubunk nem engedi el teljesen a kezüket és figyelemmel követi pályafutásukat. Ez történt Péter esetében is, aki karrierje szempontjából klubunkal közösen a “haza” igazolása mellett döntött.

Fekete András a Kecskeméti LC mezét cseréli Monor SE felszerelésre. A 2005-ös születésű játékos Kecskemét város valamennyi egyesületében megfordult pályafutása során, illetve szerepelt többek között a Vasas FC ,MTK Budapest, Fehérvár FC, UTE utánpótlás csapatainál is. Az elmúlt fél évben a felnőtt megyei elsőosztályú KLC labdarúgója volt. Andris a szélső támadó poszt szerepében érzi magát komfortosan.

Mindkét játékos esetében igaz, hogy az MLSZ fiatal szabályának megfelelnek, így bővült azon játékosaink sora akiket Halgas István vezetőedzőnk felnőtt együttesünkben pályára tud küldeni bajnoki mérkőzésen.

Üdvözöljük új játékosainkat együttesünkben, sok sikert kívánunk nekik Monoron!