Nem sikerült pontot hozni a Szolnoki MÁV együttesétől

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 11. fordulójában a Szolnoki MÁV FC vendége volt. A mérkőzés 33. percében egy szép támadás eredményeként Hulicsár Máté volt eredményes Kovács Dominik passzából. A félidőben egy gólos előnnyel mehetett az öltözőbe Halgas István gárdája. A szünetet követően a hazaiak kezdték jobban a második játékrészt, a 49. percben kiegyenlítettek, majd az 52. percben vezetéshez jutottak. A találkozó 81. percében két gólosra növekedett a szolnokiak előnye, amit együttesünk már nem tudott ledolgozni a hátralevő időben, így a végeredmény: Szolnoki MÁV FC – Monor SE 3-1(0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/11/1839520.html

Halgas István értékelése: “Nehéz nyugodtan beszélni erről a meccsről. Első félidőben azt történt a pályán amit elterveztünk, igaz a pálya minősége nem volt megfelelő, de próbáltuk így is szervezni a játékot, aminek az eredménye egy egygólos előnyt jelentett nekünk. Második félidőt borzasztóan kezdtük és butaságokat csináltunk, nehezen tudom értelmezni a történteket. Sokkal nagyobb erőfeszítéseket, energiákat kell mozgósítanunk akkor is, ha nehézségeink vannak, különben nem nevezhetjük magunkat igazi sportembereknek! Következő meccseken javítanunk kell!”

Együttesünk következő bajnoki mérkőzésére 10.22. vasárnap 11:00-kor kerül sor, a Kecskeméti TE II. csapata ellen Kecskeméten a Műkertvárosi Sportcentrumban.

Hajrá Monor!