Egy ponttal tértünk haza Szegedről

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 5. fordulójában a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapata ellen lépett pályára. Visszatért csapatunkba sérülése után Juhász Zsombor, de továbbra is több játékossal nem tudott számolni Halgas István vezetőedzőnk. Jó iramban kezdte együttesünk a mérkőzést, számos gólszerzési lehetőség nyílt csapatunk előtt, de ezek sajnos rendre elkerülték a kaput. A kezdeti fölény ellenére a szegedi csapat szerezte meg a vezetést, a 34. percben Bozsó védett hatalmasat, de a kipattanót a hazai játékos bepasszolta a kapuba. A szünetig több gól nem esett, így 1-0-ás részeredménnyel vonultak a csapatok öltözőbe. A második félidőből tíz perc sem telt el, Farkas Ádám állt a labda mögé, majd remekül tekerte a hazaiak kapujába. A továbbiakban mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, de egyik csapat sem tudta a saját javára eldönteni a mérkőzést, így a végeredmény: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II – Monor SE 1-1 (1-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/5/1839466.html

Halgas István értékelése: “Jó iramban kezdtük a mérkőzést és meg voltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de rossz döntéseket hoztunk a kapu előtt! Félidő közepe kiegyenlített lett és ekkor kapunk egy gólt, ami össze is zavarta a játékosok fejeit, mindenki saját fejéből dolgozott és elfelejtették, hogy mit is kellene csinálniuk a pályán! Második félidőben nagy erergiákat mozgósítottunk, de ez csak az egyenlítésre volt elég! Mindkét csapat megnyerhette volna a meccsek, nagyon nagy ziccerek maradtak ki itt is, ott is! Úgy gondolom a győzelem azért marad el, mert most egyszerre volt több gyengébb teljesítmény, labdás fázisban ennyi eladott labdánk még nem volt! Dolgoznunk kell tovább még keményebben!”

Csapatunk következő bajnoki mérkőzésére 09.03 vasárnap 16:00-kor kerül sor, a Körösladányi MSK együttese érkezik a Balassi Bálint utcai Stadionba. Hajrá Monor!