4 gól és 1 pont Pesterzsébeten

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoportjának 3. fordulójában az ESMTK együtteséhez utazott. A mérkőzés első felében a hazai csapat előtt nyílt néhány lehetőség a gólszerzésre, majd a félidő derekán Halgas István csapata magához ragadta a kezdeményezést és számos esély kínálkozott a vezető találat megszerzésére, erre a 37. percig kellett várni, Kovács Dominik góljával előnyhöz jutott együttesünk. A félidőben 0-1-es állásnál vonulhattak az öltözőbe a csapatok. A második félidőben, a mérkőzés 52. percében kiegyenlítettek a hazaiak. Öt perc elteltével ismét vezetéshez jutott csapatunk, Hulicsár Máté volt eredményes. A 67. percben a hazai együttesből a játékvezető piros lappal kiállította az Erzsébeti Soós Bencét. A találkozó 88. percében korábbi játékosunk, Molnár Tamás szerezte meg az egyenlítést jelentő gólt, amire már nem maradt ideje válaszolni Monori gárdánknak, így a végeredmény: ESMTK – Monor SE 2-2 (0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/3/1839452.html

Halgas István értékelése: “Most még dühösek vagyunk,mert két pontunk Erzsébeten maradt, de már készülnünk kell a következő meccsre! Egy nagyon fizikális meccsen vagyunk túl, de igazából erre készültünk is! Pozitívan kell, hogy értékeljük a mérkőzést, mert jó első félidőt produkáltunk! Értékes folyosókat tudtunk megnyitni a mérkőzésen és ott jó pozíciókban vettünk fel labdákat, amiből jól tudtunk építkezni. Picivel nagyobb koncentráció kell a befejező zónában. Második félidőben az ellenfél kiállításánál, már nem mozgósítottunk megfelelő energiákat, picit elhittük, hogy a kevesebb is elég és ezt az ellenfél megbüntette! Tanulnunk kell ezekből! Játék minden percében még nagyobb hit és szenvedély kell, hogy a győzelem ízét is megérezzük! Pozitív, hogy a kapcsolatok egyre jobban épülnek és egyre több jó egyéni teljesítmény van a mérkőzéseken!”

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Békéscsaba 1912 Előre együttese érkezik a Balassi Bálint utcai Stadionba. A mérkőzés 08.19 szombat 17:30-kor kezdődik. Hajrá Monor!