Hazai pályán maradt alul együttesünk

Felnőtt labdarúgócsapatunk az NBIII. Dél-Keleti csoport 2. fordulójában hazai pályán fogadta a BKV Előre együttesét. Első alkalommal lépett kezdőként pályára fiatal kapusunk Tóth Bertold, illetve új igazolásaink közül Erdélyi Botond és Szin Ferenc egyaránt első alkalommal lépett pályára együttesünk színeiben tétmérkőzésen. Az első félidő 3. percében Horváth Lászlót buktatták a 16-oson belül, így büntetőt ítélt a játékvezető, de sajnos a 11-est megfogta a vendégek kapusa. A 28. percben újabb büntetőt ítélt a játékvezető, ezúttal a BKV javára. melyet a vendégcsapat értékesített. A félidőig több helyzet volt mindkét oldalon, de gól nem született, így 0-1-es állásnál vonulhattak az öltözőbe a csapatok. Halgas István egy poszton cserélt a szünetben, Puskás Norbert érkezett Urbán Péter helyére. Az 57. percig kellett várni a következő gólra, Hulicsár Máté volt eredményes. Majzik Adrián előre ívelt labdáját egy vendég védő fejelte Hulicsár elé, aki kapásból a kapuba lőtte a labdát. A 76. percben egy vendég beadást Szabó Bence szeretett volna blokkolni, de a labda rajta irány változtatott és gurult saját kapunkba, ezzel újra vezetést szerzett a vendég együttes. A mérkőzés 84. percében Majzik Adrián követett el szabálytalanságot, amivel megkapta második sárga lapját, így a játékvezető kiállította. Több találat nem született a mérkőzésen, így a végeredmény: Monor SE – BKV Előre 1-2 (0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27586/2/1839443.html

Halgas István értékelése: “Sajnálom a játékosokat, véleményem szerint kedvezőbb eredmény kellett volna, hogy szülessen! Talán a határozottság és a kellő keménység hiányzott volna a jobb eredmény eléréséhez! Pár dologra jobban kell figyelnünk a napi munkában, hogy az eredménnyel is párosuljon és ezért én vagyok a felelős! Holnap kiértékeljük a dolgokat és meglátjuk, hogy milyen összetételben kell folytatnunk tovább a munkát!”

Halgas István együttese következő alkalommal ismét hazai pályán játszik. A MOL Magyar Kupa 1. fordulójában a Karcagi SE együttesét látja vendégül, melynek időpontja 08.06 vasárnap 16:30.

HAJRÁ MONOR!