Három játékossal erősítettünk

Felnőtt labdarúgócsapatunk keretében történő változásokról folyamatosan értesítjük szurkolóinkat. A klubunkkal szerződést hosszabbító, valamint az együttesünktől távozó játékosok után eljött az ideje, hogy érkezőkről is beszámoljunk. A Monori Sportegyesület színeiben folytatja pályafutását:

Majzik Adrián

Adrián a legutóbbi szezonban a METON-FC Dabas együttesében szerepelt. Korábban játszott a Balassagyarmaton, az NBII-es Kazincbarcikán és a román másodosztályú Csíkszereda csapatában is. A 29 éves rutinos játékos fontos tagja lehet a következő szezonban Halgas István együttesének.

Nyul Krisztián

Krisztián a 2022/2023-as NBIII. közép csoportjának bajnokcsapatától érkezik hozzánk. A 26 éves belső védő az elmúlt két szezonban az Iváncsa színeiben szerepelt. Korábban a Rákosmente, Csepel és Dunaújváros csapataiban is futballozott. Utánpótlás éveit a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián az MTK együttesénél töltötte.

Szin Ferenc

Csíkszeredáról csatlakozik együttesünkhöz Ferenc, aki korábban a Puskás Akadémia utánpótlás csapataiban, majd az NBIII-as csapatnál kapott szerepet. Fiatal szélsőnk pályára lépett már a magyar U18-as válogatottban is.

Új játékosainkat sok szeretettel köszöntjük együttesünk kötelékében, sok sikert kívánunk nekik Monoron!

Hajrá Monor!