Tovább tart csapatunk veretlensége, 1-1-es döntetlen Pécsett

Felnőtt labdarúgó csapatunk tegnap délután a PMFC Stadionban játszott bajnoki mérkőzést a PTE-PEAC együttesével. Az elmúlt négy bajnoki mérkőzésen elért négy győzelem után az NBIII. közép csoport 33. fordulójának alkalmával Kurucsai Milán több fiatalnak is bizalmat szavazott a kezdőcsapatban. A mérkőzés első félidejében nem született találat egyik oldalon sem, bár mindkét oldalon adódott lehetőség a csapatok előtt. Csapatkapitányunk, Bozsó Antal több fontos védésének is köszönhetően 0-0-ás részeredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok. Vezetőedzőnk hármat is cserélt a szünetben, rutinosabb játékosainkkal a pályán komolyabb lehetőségek is nyíltak együttesünk előtt. Az első gólra a 81. percig kellett várni, Hulicsár Máté szerezte meg csapatunk vezetést jelentő gólját, ezzel szezonbeli 15. találatát. Négy perccel később a hazai csapat örülhetett, egyenlített a PTE-PEAC 14-es számú játékosa, Kása Benedek. Bár mindkét együttesnek volt lehetősége megnyerni a mérkőzést, további találatok nem születtek, így a végeredmény: PTE-PEAC- Monor SE 1-1(0-0)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/33/1736183.html

Kurucsai Milán értékelése: “Kiváló minőségű pályán, nagyon jó iramú meccset játszottunk. Mindkét csapat előtt adódott bőven lehetőség, mi nagyon jól építettük szerintem a játékot az egész meccsen, az ellenfél kapuja előtt most kevesebb jó döntés vagy kivitelezés volt. Labda nélkül nehezebben dolgozik mostanában a csapat, egy kicsit szenvedünk ezekben a helyzetekben, sajnos nem tudtuk megtartani a minimális előnyt. Úgy gondolom néhány játékos hozzáállása nem megfelelő mostanában, nagyobb akaratra és elszántságra van szükség, ha jól szeretnénk szerepelni a hátralevő meccseken.”

Következő bajnoki mérkőzésünkre nem kell sokat várni, hétközi forduló következik. Monor SE – Szolnoki MÁV FC 04.26-án szerdán 17:00-kor a Balassi Bálint utcai Stadionban. Hajrá Monor!