Újabb mesterhármas, újabb győzelem!

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 31. fordulójában az Újpest FC II. csapatához látogatott vendégségbe. A szerda délelőtt 11 órai kezdés szurkolóbarátnak nem kifejezetten mondható, de együttesünket nem zökkentette ki és jó szellemiséggel lépett pályára. A mérkőzés 27. percéig kellett várni az első találatra, Agóts Tamás ugratta ki Haragos Viktort aki remekül használta ki a lehetőséget és talált a kapuba. A félidő 38. percében Haragos Viktor csent el egy labdát a hazai csapattól, majd futott el a védő, illetve a kifutó kapus mellet és szerzett ismét gólt. 0-2-es állásnál mentek a szünetre a csapatok. A második félidő elején egy agresszívebb újpesti csapat lépett pályára, négyet is cserélt a hazai vezetőedző. A nehéz percek után az 57. minutumban Farkas Ádám gólpasszából ismét Haragos Viktor szerzett gólt, így klasszikus mesterhármast ért el. Három perc elteltével ismételten Farkas Ádám adta a gólpasszt,melyből Hulicsár Máté volt eredményes. A 84.percben a hazai csapat tudott szépíteni. További találatok nem születtek, így: Újpest FC II. – Monor SE 1-4(0-2) Gsz: Haragos 3x, Hulicsár

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/31/1736162.html

Kurucsai Milán értékelése: “Egy lendületes és gyorsan játszó ellenfélre készültünk, nagyjából az történt a mérkőzésen amire számítottunk. Nagyon jól zártuk a fontos helyeket, a megszerzett labdákkal szerintem elég gyorsan és jól tudtunk játszani. Kiemelkedő egyéni teljesítmények voltak minden csapatrészben és néhány fiatal is jól szállt be a játékba. Kiváló gólokat szereztünk és sokat támadtuk az újpestiek védővonalát, ez nagyon jó volt. Agresszívebbnek kell viszont lenni labda nélkül bizonyos helyzetekben, ezen még javítani kell sokat, illetve nagyon fontos, hogy akkor is felügyelni tudjuk a játékot, amikor eljutunk az ellenfél kapujáig. Nagyon lényeges, hogy akarjunk még többek, még jobbak lenni és tartsuk meg a motivált állapotot. Egy pozitív irány jellemzi most a csapatot, de még tudatosabbnak kell lenni, van ebben még sok szerintem. Fontos meccs jön, igyekszünk mindent megtenni a jó szereplés érdekében.”

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával hazai pályán fogadja Kurucsai Milán gárdája a Ceglédi VSE csapatát. A mérkőzés 04.16 vasárnap 17:00-kor kezdődik. Hajrá Monor!