Egy pontot szereztünk idegenben

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII közép csoport 25. fordulója alkalmával a Szekszárdi UFC együttese ellen mérkőzött meg idegenben. Kurucsai Milán gárdájának több lehetősége is volt gólt szerezni a hazai együttes ellen, erre azonban a félidő 41. percéig kellett várni amikor Haragos Viktor szabadrúgása talált utat a kapuba egy Szekszárd védő lábán megpattanva. A második félidőben a hazai csapat igyekezett megszerezni az egyenlítő találatot, ezt a mérkőzés 94. percében sikerült összehozniuk, még éppen a hármas sípszó előtt, így a végeredmény: Szekszárdi UFC – Monor SE 1-1(0-1) gsz: Haragos Viktor

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/25/1736099.html

Kurucsai Milán értékelése: “Az első félidőt jónak ítélem meg, azt történt a pályán, amit mi szerettünk volna, egy borzalmas minőségű pályán is kulturáltan tudtunk játszani. Sajnos az adódó lehetőségeket nem a legjobban használtuk most ki, három komoly gólhelyzetet is elhibáztunk és csak egy gólos előnnyel mentünk a félidőre. A másodikban váltott az ellenfél, többet kockáztatva magasabban védekeztek és mi nem tudtunk jól reagálni. Kevés volt szerintem az olyan megoldás, amivel a nehéz helyzetekből is meg tudtuk volna tartani a labdát, így egyfolytában a kapunk elé lőtt vagy ívelt labdák tisztázásával kellett foglalkoznunk, ez a végén meg is bosszulta magát. Nem először fordult elő, hogy nem tudunk élni a hatalmas szabadon hagyott területtel az ellenfél mögött, ebben javulnunk kell. Úgy gondolom, ha bármikor a meccs folyamán megrúgjuk a második gólt, ez a meccs a miénk. Ez most így egy kicsit bosszantó volt, de bízom benne, hogy egy másik alkalommal majd mi tudunk az utolsó pillanatban pontot vagy pontokat szerezni.”

Következő bajnoki mérkőzésünkön az ESMTK csapatát fogadjuk a Balassi Bálint utcai Stadionban. A mérkőzés 03.19 vasárnap 14:00-kor kezdődik. Hajrá Monor!