Újabb kapott gól nélküli hazai győzelem

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 24. fordulójában hazai pályán fogadta a Meton-FC Dabas együttesét. Kurucsai Milán csapata már mérkőzés 2. percében megszerezte a vezetést Haragos Viktor jóvoltából. Nem sokkal később, a 9. percben Hulicsár Máté növelte az előnyt. Az első félidő 35. percében ismét egy Haragos Viktor gólnak örülhettek a hazai szurkolók. Több lehetőség adódott együttesünk előtt további találatok szerzésére, de nem esett több gól a félidőben. A második félidőben a vendégek nehéz perceket okoztak együttesünknek, de gól nem született egyik oldalon sem, így a végeredmény: Monor SE – Meton-FC Dabas 3-0(3-0) Gsz: Haragos Viktor 2x,Hulicsár Máté.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/24/1736087.html

Kurucsai Milán értékelése: “Kiválóan kezdtünk, frissen és felszabadultan játszottunk az első félidőben és gyorsan magabiztos előnyt sikerült elérni. A másodikban kevésbé domináltunk, bizonyos szakaszaiban a meccsnek rengeteg beadás érkezett a kapunk elé, sokszor kedvezőtlenek voltak számunkra a játékvezető döntései, de jól védekeztünk és szerencsénk is volt. Nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk, szerintem szép dolgokat láthattunk ma a csapattól. A jövő héten ismét fontos meccs jön, igyekszünk jól felkészülni.”

Soron következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a tabellán előttünk álló Szekszárdi UFC csapatához utazik együttesünk. A mérkőzés 03.12 vasárnap 14:00-kor kezdődik. Hajrá Monor!