Több játékos is távozott a csapattól

Kurucsai Milán gárdája gőzerővel készül a MOL Magyar Kupa következő fordulójára, illetve az NBIII-as bajnokság tavaszi folytatására.

Az felkészülési időszak egybe esik a téli átigazolási szezonnal, mint minden csapatnál, felnőtt labdarúgó csapatunknál is vannak változások ami a keretet illeti.

Biztosan más csapatnál folytatják:

Olasz Gergő: Gergő nyáron érkezett együttesünkhöz az RKSK csapatától. Valamennyi mérkőzésen szerepelt a bajnokságban, illetve a MOL Magyar Kupa küzdelmeiben is. Iskolai elfoglaltságát nehezen tudta összeegyeztetni csapatunk edzéseivel, így a jövőben Vecsésen folytatja pályafutását.

Szabó Zsombor: Zsombi 2019 nyarán érkezett együttesünkhöz a Csepel FC-től. Az elmúlt három és fél szezon elteltével számos mérkőzésen lépett pályára monori színekben. Stabilan a kezdőcsapatban nem tudott megmaradni, így tavasszal már ő sem lép pályára együttesünkben.

Végh Roland: Roli a BVSC-Zugló csapatától érkezett nyáron, az U19-es csapatunkban 4 mérkőzésen 6 gólt ért el míg a felnőttben egyet a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában. Felnőtt csapatunkban ritkán jutott játék lehetőséghez, így több játék reményében távozik együttesünktől.

Ambrus Richárd: Rolihoz hasonlóan Ricsi is nyáron érkezett szintén a BVSC-Zugló együttesétől. Kevés lehetőséghez jutott felnőtt csapatunkban, illetve sérülések is hátráltatták, máshol folytatja a jövőben a fiatal támadó.

György Kristóf: Kristóf is nyáron érkezett Monorra, ő a Kelen SC csapatától érkezett. Nem tudott rendszeres játéklehetőséghez jutni, így ő is a távozók közé tartozik.

Sok sikert kívánunk nekik a pályán és a pályán kívül is, köszönjük a munkát amit együttesünk színeiben végeztek.

Hamarosan az érkező játékosokról is beszámolunk kedves szurkolóinknak. Addig is: Hajrá Monor!