Monor-Dunaújváros 0-1(0-1)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 19. fordulójában a Dunaújváros FC-t látta vendégül. A vendég csapat a tabella előkelő 3. helyéről várta a mérkőzést, míg a sajátjaink egy 6 meccses veretlenségi sorozattal a hátuk mögött készültek a találkozóra. A mérkőzés első találatát a 24. percben a vendégek 25-ös számú játékosa Varga Szabolcs szerezte. Az első félidőben a játékvezető egy büntetőt is befújt Horváth Ferenc együttese javára, ám ezt csapatkapitányunk Bozsó Antal kivédte, így 0-1-es állásnál mehettek a csapatok az öltözőbe. A félidőben Kurucsai Milán behozta Rácz Milánt, majd később pályára lépett még Szabó Bence és Agóts Tamás is. A második félidőben feljavult a játékunk, több lehetőség is adódott csapatunk előtt, de ezek rendre kimaradtak, így a végeredmény: Monor SE – Dunaújváros FC 0-1(0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve: http://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1736036&evad=59&szervezet=0&verseny=25793&fordulo=19

Kurucsai Milán értékelése: “Jól kezdtünk, aztán volt egy nagyon nehéz időszakunk az első félidő közepén, azt láttam, hogy néhányan elbizonytalanodtunk, nem mertünk játszani, úgy ahogyan tudunk, nem közösen mentünk és nem is működött teljesen, amit szerettünk volna. Váltani kellett, többen lettünk a pálya közepén, a félidő végére komfortosabbá vált számunkra a játék és kezdtünk visszajönni a mérkőzésbe. A második félidőben azt láttam, hogy a csapat nagyon sokat ment, nagyon jó hozzáállással játszott, nagyon jó érzés volt ezt látni. Sajnos vannak problémák, amiken nehezen változtatunk, gondolok itt arra, hogy több hittel kell a támadó zónában játszani, minden lehetőséget úgy kell kezelni, mintha az lenne az egyetlen a mérkőzésen, sokkal nagyobb önbizalommal kell a kapu elé érkezni és akkor ilyen minőségű csapatok ellen is lesz eredménye ennek a kiváló második félidőnek. Néhányszor persze átjött a nyomásunkon a Dunaújváros és nagyon veszelyesek voltak a kapunk előtt, de végig rajtuk voltunk, labdával és labda nélkül, bátorságot láttam és küzdőszellemet, ami szerintem nagyon jó. Sajnos a mérkőzést elveszítettük, de őszinte büszkeség töltött el, hogy én vagyok ennek a csapatnak az edzője. Egy mérkőzés van, mindent bele kell tenni a hétbe, bízom benne, hogy jól tudjuk zárni a félévet.

Következő bajnoki mérkőzésünk alkalmával a Budapest Honvéd MFA II. csapatát látjuk vendégül. A mérkőzés időpontja: 2022.12.04 Vasárnap 13:00.

Hajrá Monor!