Paksi FC II. – Monor SE 0-2(0-1)

Felnőtt labdarúgó csapatunk az NBIII. közép csoport 16. fordulójának alkalmával a Paksi FC II. csapatához látogatott. Vezetőedzőnk Kurucsai Milán több játékosát is kénytelen volt nélkülözni betegség illetve sérülések okán. A Tolna megyei csapat ellen a 38. percben Haragos Viktor jóvoltából sikerült megszerezni a vezetést. A szünetig nem is született több találat így 1 gólos előnnyel mehettek az öltözőbe játékosaink. A második félidőben több lehetőség is adódott csapatunk előtt, a következő gólra a 84. percig kellett várni, Agóts Tamás kapott remek labdát, majd fejezte be góllal az akciót. Több találat nem született a mérkőzésen, így:

Paksi FC II. – Monor SE 0-2(0-1)

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve:https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25793/16/1736013.html

Kurucsai Milán értékelése:“Jó felfogásban, jó mérkőzést játszottunk és megérdemelten győzött a csapat. Mar az első félidőben is jól építkeztünk, de a magasabb zónákban még nem voltunk elég hatékonyak. A másodikban többet használtuk a belső területet, feljavult a középpályásaink játéka és helyenként ragyogó dolgokat csináltak a játékosok. 8 pont az utolsó 4 meccsen, ez jó teljesítmény, fontos, hogy ilyen bátran és egymást biztatva játsszuk le a hátralévő meccseinket is.”

Következő bajnoki mérkőzésünkön hazai pályán fogadjuk az MTK Budapest II. csapatát. A mérkőzés időpontja: 2022.11.13 Vasárnap 13 óra.

Hajrá Monor!